Centragas van Galen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mollerusweg 2 6 , 2031 BZ Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Centragas van Galen

Centragas van Galen B.V. is uw Totaal Installateur voor Haarlem en omstreken.

Wij bieden u als installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten.

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat U er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Zeker als gas, water en elektriciteit in het geding zijn, is risico’s nemen onnodig en onverstandig.

Centragas van Galen B.V. heeft een eigen showroom waar u persoonlijk advies kunt krijgen over de juiste keuze van een nieuwe ketel of het inrichten van een badkamer of toilet.

Kom eens langs en laat u vakkundig informeren.

Peter van Galen

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centragas van Galen in Mollerusweg 2 6, Haarlem Noord-Holland 2031 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2031 BZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821101]