1 jaar Choc Studio Interieur: "you hate it or you love it"

1 jaar Choc Studio Interieur: "you hate it or you love it" van Choc Studio Interieur

Door: Choc Studio Interieur  18-12-2008
Trefwoorden: Interieur, Wonen, Meubelen

De meubelbranche kampt al een aantal jaren met tegenvallende omzetcijfers. Dit heeft Robbert Maarsen en Julia de Jong er niet van weerhouden najaar 2007 een totaal nieuwe woonwinkel en ontwerpstudio op te zetten. En om niet de zoveelste standaard meubelzaak te worden, hebben de eigenaren zich hierbij laten prikkelen door het uitgangspunt ‘you hate it or you love it’. Want, zo vinden zij, liever bij een selecte doelgroep zeer geliefd, dan door iedereen ‘wel aardig’ gevonden worden.

Het concept van Choc Studio laat zich omschrijven als modern chic. Kenmerkend hiervoor is de onverwachte mix van luxe Italiaans design met nuchter Hollands ontwerp. Al snel na de opening bleek dit concept aan te slaan. Mede hierdoor heeft Choc Studio het afgelopen jaar een aantal sterke merken aan zich te weten binden, waaronder Verzelloni, Pilat & Pilat, Meridiani, Arflex, Gelderland en Tom Dixon. Kers op de verjaardagstaart is dat het magazine Eigen Huis & Interieur recent Choc Studio heeft opgenomen in z’n selectie van Nederlands beste woonwinkels.

Choc Studio Interieur is gevestigd aan het Sophiaplein 6 t/m 12 in Haarlem. Zie voor een indruk van de collectie www.chocstudio.nl

Meer info:
Julia de Jong
Tel. 023-532 84 87
julia@chocstudio.nl

Trefwoorden: Dutch Design, Interieur, Italiaans Design, Meubelbranche, Meubelen, Meubelzaak, Omzet, Wonen