(Bedrijfs)feest in Latin Style

Door: Club Fiera - Latin Dance Social Club  08-04-2007

Een Fiera Event is een evenement op maat.
Een uitgebreid modulair systeem ligt klaar om u feest binnen een oogwenk te realiseren. Daarnaast zijn alle persoonlijke toevoegingen natuurlijk mogelijk om u feest zo compleet mogelijk te maken.

De locaties voor de events zijn altijd sfeervol en knus. Hoofdzaak is dat iedereen zich gemakkelijk en thuis voelt. Wij bieden verschillende, zeer geschikte, opties en daarnaast is het altijd mogelijk om een event op eigen locatie te laten plaatsvinden.

Typerend voor een Fiera Event is de spraakmakende workshop. Basispassen en simpele combinaties worden op een uiterst vermakelijke (tikje ontdeugend) maar professioneel manier uitgelegd door enthousiaste leraren van top niveau.
Iedereen kan leren dansen, iedereen kan los komen!
De workshops worden in verschillende stijlen aangeboden.

Naast bovenstaande basiselementen kan uw feest op diverse manieren worden uitgebreid:

Hapjes en drankjes kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd naar wens. Het modulaire systeem bevat onder anderen een mobiele cocktail bar en een overheerlijk tapas buffet.

Professionele dansers kunnen verschillende dans-shows voor u presenteren of u laat de sfeer verhogen door een gezellige entertainer.
Live muziek (bandjes) of dj’s zorgen voor de muzikale noot (zowel latin als andere stijlen) om u event tot in de late uurtje een daverend succes te laten zijn.

Kortom, een Fiera Event is in alle vormen en maten denkbaar.
Deel u fantasie over het perfecte feest met ons team en Fiera maakt het allemaal mogelijk.

Gegarandeerd een onvergetelijke gebeurtenis.

Ervaar de sensatie…


Contact Club Fiera - Latin Dance Social Club

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share