coachingmetgevoel

Afdrukken

Is coachingmetgevoel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: meiendel 11 , 2036HN Haarlem, Noord-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over coachingmetgevoel

​​Coaching voor werknemers, leidinggevenden, professionals en particulieren in de regio Amsterdam en Haarlem.
Bijna iedereen kent wel mensen uit de directe vrienden en kennissenkring die tegen lichamelijke en geestelijke grenzen aanlopen. Dit uit zich vaak in een gebrek aan energie, prikkelbaarheid, extreme moeheid, angsten etc.

Als er dan niet tijdig wordt ingegrepen, bestaat de kans op overspannenheid en/of een burn-out. Vaak treft dit juist de mensen met een enorme drive en drang naar perfectie, en hebben deze mensen een groot doorzettingsvermogen. "De kruik gaat net zo lang te water totdat deze barst. " Dat betekent dat deze mensen met hun grote verantwoordelijkheidsgevoel zichzelf wegcijferen ten gunste van het algemene (bedrijfs) belang.

Enerzijds is het nemen van grote verantwoordelijkheid gepaard gaande met een grote inzet natuurlijk zeer te prijzen, anderzijds werkt het niet in het voordeel van het bedrijfsbelang EN het eigen belang van deze mensen als dit uiteindelijk leidt tot uitval.

Coaching met gevoel helpt zowel mensen die tegen hun grenzen aanlopen als mensen die al over hun grenzen zijn heen gegaan. Een vergelijking: het is makkelijker om iemand die richting afgrond loopt van richting te doen veranderen, dan om iemand te helpen uit de afgrond te klimmen. Dat laatste vergt aanzienlijk meer tijd. Dat betekent dat signalen herkennen en tijdig ingrijpen belangrijk zijn.
Familie, vrienden en directe collega's hebben vaak eerder in de gaten dat er iets aan de hand is dan de betrokkene. Dat komt omdat de betrokkene vooral bezig is met presteren en verantwoordelijkheid nemen voor werk gerelateerde zaken, en minder met het eigen welzijn bezig is. Vaak zit de betrokkene zelfs in een ontkenningsfase, waardoor gesprekken over het onderwerp "belasting", "grenzen", "gaat het wel goed met je" moeizaam verlopen.

Laat dit je nooit weerhouden om een dergelijk gesprek aan te gaan! Je doet dit om de ander te helpen. Soms kan een vrijblijvend gesprek met een coach de betrokkene helpen om in te zien dat het nuttig is om te veranderen. Voor dit soort gesprekken ben ik in de regio Amsterdam en Haarlem beschikbaar. Je kunt mij bellen of mailen via de contactpagina van coachingmetgevoel.nl

Kaart

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is coachingmetgevoel in meiendel 11, Haarlem Noord-Holland 2036HN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2036HN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813258]