cursus word

Door: Compu Act Opleidingen  14-02-2012
Trefwoorden: Training, Cursus

     Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma van dit moment. In het bedrijfsleven is veel vraag naar kennis van tekstverwerking. Compu Act Opleidingen verzorgt een uitgebreide en praktijkgerichte basiscursus. U heeft enige vooropleiding nodig om de cursus Word basis te volgen. U ontvangt van ons een trainingsboek met bestanden. De cursusstof wordt overzichtelijk uitgelegd en de standaard cursusduur is ongeveer 12 uur. Tijdens de opleiding wordt u goed begeleid door deskundig docenten. Heeft u bedrijfspecifieke vragen? Geen probleem! Gedurende de cursus kunt u alle vragen stellen en desnoods uw bestanden meenemen. U ontvangt een cursusboek met lesbestanden en opgaven. De cursus Word wordt afgerond met een examen.

Trefwoorden: Cursus, Training

Andere producten en diensten van Compu Act Opleidingen

14-02-2012

cursus Outlook

     E-mail is de meest gebruikte toepassing op het Internet. E-mail biedt de mogelijkheid om op een zeer gemakkelijke manier


14-02-2012

cursus Excel

     Microsoft Office Excel is het rekenprogramma van Microsoft. Veel bedrijven gebruiken Excel voor hun administratie, hun boekhouding of voorraadbeheer.