Computer Wacht Haarlem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J.J. Hamelinkstraat 151 , 2033 LL Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Computer Wacht Haarlem

Computer Wacht Haarlem (CWH) heeft in de 19 jaar sinds haar oprichting in Haarlem een toonaangevende plek verworven op het gebied van verkoop van computers en snelle en vakkundige service op locatie.

Door de samenwerking binnen een netwerk van professionals in de informatie en communicatie technologie kan CWH borg staan voor kwaliteit in oplossingen voor een breed spectrum aan klanten. Alles op het gebied van computers, randapparatuur en thuisnetwerken, maar ook van thuiswerkplekken of andere internet,- en cloud-diensten vallen binnen het werkterrein van CWH. Of het daarbij gaat om het oplossen van een technisch of softwarematig probleem of het geven van advies op maat, CWH staat garant voor een persoonlijke en betrouwbare benadering.

De werkwijze van CWH kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid. Juist nu vrijwel elke overheids,- of bancaire instantie een beroep doet op de mogelijkheid van efficiënte dataverwerking is het ondersteunen van het vertrouwen in de deugdelijke werking van apparatuur van groot belang. Maar ook wanneer er iets mis gaat en bijvoorbeeld de achtergebleven inhoud van een defect apparaat van onschatbare waarde is, wil CWH door optimale afweging van techniek en financiële gevolgen een strategisch partner zijn. Aandacht voor de klant en diens belangen is de hoogste prioriteit.

De Computer Wacht Haarlem heeft in haar vaste klantenkring veel kleine zelfstandigen, maar ook steeds terug kerende particulieren en netwerkgebruikers uit het Midden- en Kleinbedrijf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: IT Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Computer Wacht Haarlem in J.J. Hamelinkstraat 151, Haarlem Noord-Holland 2033 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2033 LL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820905]