Cramer Accountants en Belastingadviseurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijlweg 78 , 2013 DK Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Cramer Accountants en Belastingadviseurs BV

Cramer is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, dat zich met name kenmerkt door haar daadkracht. Een kantoor dat niet op afstand de zaken bekijkt, maar daadwerkelijk betrokken is bij uw ondernemersproblematiek.
In dat opzicht voelen wij ons dan ook ‘ondernemer tussen de ondernemers’. Deze filosofie is bepalend voor het denken, doen en handelen op ons kantoor. Geen kantoor van louter cijferaars, maar een kantoor waar de dynamiek van het ondernemen duidelijk waarneembaar is.

Ons kantoor bestaat ruim 35 jaar en is in zijn huidige vorm een kantoor met een tiental medewerkers, waaronder twee Accountant-Administratieconsulenten en een fiscaal jurist (lid Federatie van Belastingadviseurs).
Ons kantoor bevindt zich aan de Zijlweg in Haarlem. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een pragmatische, klantgerichte benadering. Afgestemd op een concrete advisering en begeleiding.

De relatie tussen u en uw accountant is in de eerste plaats een vertrouwensrelatie, het moet ‘klikken’. Wij nodigen u daarom uit voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij u kunt kennismaken met onze manier van werken en wij met uw onderneming.

Wij zijn een accountantskantoor dat voornamelijk werkzaam is in het midden- en kleinbedrijf, waarbij wij in alle aspecten van het ondernemerschap onze cliënten met raad en daad ondersteunen.

Naast alle accountancy werkzaamheden verzorgen wij uiteraard en zeker niet in de laatste plaats, ook alle fiscale zaken voor onze cliënten. Kernwoorden die bij ons passen zijn: betrokken, deskundig, efficiënt, flexibel en allround. Bent u op zoek naar een accountant/belastingadviseur?
Bent u voldoende overtuigd, Of wilt u graag nog meer over ons weten, neem dan contact op met Remco de Boer, Bernard Kuin of Peter Vosters (telefoon 023-5316255) voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cramer Accountants en Belastingadviseurs BV in Zijlweg 78, Haarlem Noord-Holland 2013 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2013 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3712431]