Dikke Maatjes Kinderopvang BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Orionweg 77 , 2024 TB Haarlem, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dikke Maatjes Kinderopvang BV

Kinderopvang Dikke Maatjes; dé organisatie in regio Kennemerland voor kinderdagopvang, kinderdagverblijf en naschoolse opvang!

Bij kinderopvang Dikke Maatjes hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van een kind tot een volwassen persoon, die respect heeft voor zijn of haar medemens, voor de omgeving en voor zichzelf. Daarnaast proberen wij verantwoordelijkheid, sociaal denken, een open houding en assertiviteit mee te geven aan de kinderen. Wat ons betreft, staan deze eigenschappen voor een goed mens!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dikke Maatjes Kinderopvang BV in Orionweg 77, Haarlem Noord-Holland 2024 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2024 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822883]