Drijver Zwemschool De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frederik Hendriklaan 73 , 2012 SG Haarlem, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Drijver Zwemschool De

Jonge kinderen zien water vaak als spannend en uitdagend, maar vergeten daarbij dat water ook gevaarlijk is als je niet kunt zwemmen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al zo vroeg mogelijk op een plezierige en veilige manier met het water kennismaken.
Op een leuke manier wordt uw kind dan verder vertrouwd gemaakt met het water. Onze zwembaden hebben een temperatuur van 32°C.

Deze lessen staan aan de basis van het leren zwemmen voor het ABC. In het begin wordt er veel aandacht besteed aan watervrij maken van kinderen.Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan, er uit klimmen, draaien van borst naar rug, onder water kijken, enzovoorts.

Niet alleen uw kind, maar ook uzelf, zal ervaren dat de door ons gebruikte zwembaden een andere uitstraling hebben. Een ambiance met een rustige uitstraling.
Dit alles draagt bij aan een goede en kindvriendelijke sfeer. Alle kinderen voor het A-diploma zijn vanaf 4 jaar van harte welkom.

Uw kind krijgt de gelegenheid om het aangeleerde dusdanig te oefenen dat hij of zij hier succeservaring mee behaalt (beheersingsniveau). Wanneer uw kind er aan toe is krijgt hij of zij een hoger niveau of iets nieuws aangeboden (lintje) (instructieniveau).
Zwemschool De Drijver werkt zoals vele zweminstellingen in Nederland met lintjes; een beloningssyteem voor het A-gedeelte van het ABC-diploma. www.zwemschooldedrijver.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Zwemschool-de-Drijver-Hoofddorp/119101154862171
Twitter: https://twitter.com/zwemschool

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Drijver Zwemschool De in Frederik Hendriklaan 73, Haarlem Noord-Holland 2012 SG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zwembad diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Zwembad per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2012 SG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819244]