Desinfecteren, zowel thuis als op het werk!

Desinfecteren, zowel thuis als op het werk! van Easydrogist.nl

Door: Easydrogist.nl  17-08-2009
Trefwoorden: Desinfectie, Mexicaanse Griep, Desinfecteren

EasyDrogist biedt u nu extra voordelig allerlei desinfecteermiddelen op www.EasyDrogist.nl om u te beschermen tegen de Mexicaanse griep. Bestel dus een grieppakket voor thuis of op het werk.

Het zal u vast niet ontgaan zijn: de hype rond het belang van het desinfecteren in verband met de opkomende grieppandemie. Nu kunt u denken dat het wel mee zal vallen, en het verder langs u heen laten gaan. Helaas is deze passieve houding nou net het laatste dat u moet doen. Als werkgever, moeder of collega vindt u het belangrijk dat uzelf en een ander niet besmet wordt met het griepvirus. Een grieppakket voor thuis of op het werk is dan ook niet overbodig.
De desinfecteermiddelen van EasyDrogist zijn voordelig geprijsd, en hoe meer u koopt - hoe meer voordeel u ontvangt!

Desinfecteren is één van de belangrijkste middelen om u zo goed mogelijk te beschermen tegen de Mexicaanse griep. De Mexicaanse griep wordt verspreid via praten, hoesten en niezen. Uw handen zijn daarbij essentieel. U verspreidt het griepvirus door te hoesten of te niezen namelijk via uw handen. Het is dus zeer belangrijk uw handen goed te desinfecteren. Dat doet u bijvoorbeeld met desinfecteer of desinfecterende wasgel. Ook kunt u uw handen grondig reinigen met desinfecterende handgel. EasyDrogist biedt u desinfecterende middelen van Dettol, Herõme en van EasyDrogist zelf. Deze producten zijn nu extra voordelig geprijsd, zodat iedereen - zowel thuis als op het werk - de kans op besmetting met het griepvirus kan verkleinen.
EasyDrogist verkoopt Herõme direct desinfecterende handgel geparfumeerd, Herõme direct desinfecterende handgel ongeparfumeerd, desinfecterende handgel van EasyDrogist en Herõme direct desinfecterende handgel sensitive ongeparfumeerd.
Verder heeft EasyDrogist Dettol wasgel hydraterend, Dettol wasgel voedend, Dettol wasgel verzachtend, Dettol wasgel voor de gevoelige huid (antibacteriëel) en Dettol wasgel fresh.

Ook het desinfecteren van de materialen die u met uw handen aanraakt is aan te bevelen. Zo wordt de kans op verspreiding nog kleiner. Het desinfecteren van oppervlakken, zoals deurknoppen, doet u met antibacteriële wasdoekjes, of met direct desinfecterende spray. EasyDrogist biedt u antibacteriële wasdoekjes van Dettol, direct desinfecterende tissues van Herõme en direct desinfecterende spray van Herõme.
Verder kunt u bij EasyDrogist Dettol bestellen van 5 liter, 1 liter, 0,5 liter en van 100 ml.

Een voordelig grieppakket voor thuis en op het werk is dus zeker niet overbodig! Voorkom besmetting met de Mexicaanse griep door desinfecterende middelen te bestellen bij EasyDrogist.nl.

Trefwoorden: Desinfecteren, Desinfecterende Handgel, Desinfecterende Middelen, Desinfectie, Desinfectie Middelen, Grieppakket, Grieppandemie, Griepvirus, Mexicaanse Griep,