EcoGoodies.nl introduceert het eerste groene webshop overzicht

EcoGoodies.nl introduceert het eerste groene webshop overzicht van Ecogoodies

Door: Ecogoodies  15-04-2009
Trefwoorden: Online Winkelen, Fair Trade, Milieuvriendelijk

Online shoppen is hot, en 'hiphonest' of 'groen shoppen' helemaal de nieuwste trend. In de winkelstraten zijn slechts een paar eco en fairtrade winkeltjes te vinden, maar online is een regelrechte eco jungle ontstaan. Om groen online shoppen voor iedereen makkelijker te maken, is EcoGoodies tot stand gekomen. Op EcoGoodies.nl vindt je de beste en leukste groene en fairtrade webwinkels, in Nederland én wereldwijd!

Onafhankelijke selectie
Webwinkels schieten als paddestoelen uit de grond, en gelukkig zitten daar steeds meer milieuvriendelijke shops tussen. Maar het kost nog best veel surf-uren om de echt leuke shops te vinden. Daarom vindt je op EcoGoodies.nl een uitgebreide - onafhankelijke - selectie van de beste shops. De webshops zijn ingedeeld in verschillende categorieen, zoals fashion & beauty, baby's & kids, wonen & interieur, superstores en meer. Ook kun je webshops selecteren per land. Wist je dat er veel leuke Nederlandse eco shops zijn?

Reviews van klanten

Bij elke webshop vind je een duidelijke omschrijving, maar nog belangrijker, ook reviews van klanten. Zo kunnen bezoekers hun ervaring met elkaar delen. Kijk dus snel op EcoGoodies.nl of jouw favoriete groene webshop er al tussen zit, en geef je mening! Je kan ons natuurlijk ook jouw tip sturen voor leuke nieuwe shops.

Trefwoorden: Fair Trade, Milieuvriendelijk, Online Winkelen, Webwinkels