Werkplezier spel

Door: Frances Nuijen, coaching en training  12-07-2011
Trefwoorden: Werknemers, Werkgerelateerde Coaching, werkplezier spel

Tijdens dit spel ligt het accent op: wat zijn jouw motieven om te werken. Enkele voorbeelden van motieven zijn: ergens bij horen, mijn kennis en talenten gebruiken, nieuwe dingen leren, geld om op vakantie te gaan. De volgende vraag tijdens de mini workshop is: welke motieven worden vervuld en welke niet. En hoe kan jij zelf voor meer vervulling zorgen.  Wanneer je wilt kan tijdens het spel ook stil gestaan worden: van welk onprettig gedrag van collega's heb jij last? En hoe zou jij dat onprettige gedrag kunnen reduceren of wat zou jij kunnen doen om er minder last van te hebben.

Trefwoorden: Werkgerelateerde Coaching, Werknemers, werkplezier spel

Contact Frances Nuijen, coaching en training

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Frances Nuijen, coaching en training

20-08-2014

Workshop: Jezelf opnieuw uitvinden.

Rust in ons hoofd We gebruiken stilte, zit- en loopmeditatie, dialogen om ons hoofd stil te laten worden en te horen wat onze ziel wil vertellen


20-08-2014

Workshop: afscheidnemen van je werk

Wat neem je mee en wat laat je achter wanneer je afscheid neemt van je werk


20-08-2014

Workshop: Stoppen met piekeren na verlies van liefde of werk

Workshop stoppen met piekeren. In deze workshop van een dagdeel ga je op verschillende manieren oefenen om je piekeren te stoppen over wat er is gebeurd, over hoe je ook had kunnen reageren. Piekeren is een manier om je pijn niet te voelen. Netzo als net iets teveel drinken of snoepen dat kan zijn; of steeds weer opnieuw jouw verhaal vertellen.


12-07-2011

Spel van Verlangens

Naast inzicht ook concrete gedrags tips.