Droomwebsite om piloot te worden

Droomwebsite om piloot te worden van Frenzymedia

Door: Frenzymedia  02-07-2008
Trefwoorden: Website, Piloot, Piloten

FrenzyMedia en Gribnau Communicatie maken nieuwe website voor Stella aviation academy

De Stella aviation academy, veruit de grootste pilotenschool van Nederland, heeft sinds kort een vernieuwde website die er voor moet zorgen dat de school nog meer nieuwe leerlingen weet te trekken. Stella aviation academy is verspreid over drie locaties: Teuge, Groningen en Maastricht.

Omdat de vraag naar piloten nog steeds stijgt beleeft de pilotenschool turbulente tijden. Vliegtuigfabrikant Boeing ziet markt voor 28.600 nieuwe verkeersvliegtuigen tot 2026. De vraag naar piloten groeit dan evenredig mee. De ambitie van Stella aviation academy is om het aantal afgestudeerde leerlingen ‘op te voeren’ naar 500 per jaar. Om aan deze ambitie te kunnen voldoen was een nieuw webconcept nodig. Voor het concept van de website is gekozen voor het thema: Dromen. Na een korte inventarisatie onder de huidige studenten bleek namelijk dat veel jongeren al op zeer jonge leeftijd er van dromen om piloot te worden. Met de nieuwe website van Stella wordt deze kinderdroom weer aangewakkerd. In de vervolgstappen Studeren, Vliegen en Werkgever wordt aangetoond dat het voor iedereen mogelijk is om piloot te worden.
 
Het concept en realisatie is door FrenzyMedia in nauwe samenwerking met Gribnau Communicatie, die verantwoordelijk is voor de PR van Stella aviation academy, ontwikkeld en uitgevoerd. De website is voorzien van de nieuwste technieken, veel video en van het Content Management Systeem Systion.
 
Het url van de website is: http://www.luchtvaartschool.com

Trefwoorden: Frenzymedia, Gribnau Communicatie, Piloot, Piloten, Pilotenschool, Vernieuwde Website, Website,

Contact Frenzymedia

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share