Fysiotherapie Haarlem Oost

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Byzantiumstraat 18 , 2033 EJ Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Haarlem Oost

Binnen onze veelzijdige praktijk vinden we het belangrijk, dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun klachten en de eigen gezondheid goed op willen bouwen.
Het startpunt van de behandeling is uw hulpvraag.
Wij werken volgens de richtlijnen, maar kunnen individuele aanpassingen daarin nodig vinden om tot een optimaal resultaat te komen. Een behandelplan wordt daarom samen met u vastgesteld.

Allerlei factoren die van invloed zijn op uw klachten kunnen worden besproken. Bijvoorbeeld: U heeft pijn in de rug, vooral op uw werk en de werkplek is niet goed ingericht.. Wij adviseren hoe u deze werkplek beter kunt inrichten en bieden u een training en behandeling aan om zo sterk mogelijk te worden, zodat u klachtenvrij uw werk weer kunt doen. Dat de klachten verdwijnen is vaak niet voldoende; het is meestal beter om zo fit mogelijk te worden om een goede buffer te hebben voor de belasting waaraan u bent blootgesteld.
Het kan ook zijn dat emotionele spanningen uw lichamelijke klachten uitlokken of verergeren. Wij begeleiden u hierbij en kiezen samen met u behandelvormen die u weer in balans kunnen brengen.

U wordt zoveel mogelijk op de door u gewenste tijd behandeld. Binnen onze praktijk vindt u vele specialisaties. Door veelvuldig overleg kan gebruik worden gemaakt van de kennis en specialismen van de andere collega's. Alle medewerkers staan in het kwaliteitsregister fysiotherapie en er zijn met vele verzekeraars contracten afgesloten.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-Haarlem-Oost/263468450355238

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Haarlem Oost in Byzantiumstraat 18, Haarlem Noord-Holland 2033 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2033 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826158]