Gax Staging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjeboomstraat 86 , 2013 WB Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Gax Staging

Podiumbouw en podium verhuur in heel Nederland

Wij bouwen en verhuren podia van verschillende afmetingen, met een overdekt oppervlakte van 3 x 4 tot meer dan 6 x 12 meter.

Onze podia zijn uitstekend geschikt voor openlucht- evenementen, zoals Koninginnedag of een muziekfestival. Een buitenpodium voor een band, een zangkoor, een presentatie, sprekers of een DJ: wij hebben een passende oplossing.

Wij leveren ook catwalks, dansvloeren, toegangspoorten, layhertorens en andere constructies. Bijvoorbeeld voor banners en reclame, luidsprekers (line-arrays) of een videoscherm. Het bekende Layher steigersysteem combineren wij met truss (aluminium) systemen. Met meer dan 18 jaar ervaring bouwt Gax Staging het strak, solide en veilig!

Wij zijn gevestigd in de regio Haarlem, maar we werken en verhuren in heel Nederland. Neem contact op voor een offerte, wij helpen u graag!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GaxStaging/

Categorieën: Stadiums & Arenas

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gax Staging in Oranjeboomstraat 86, Haarlem Noord-Holland 2013 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2013 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817359]