Gerard Smit Teken- /Kunstschilder-/Handenarbeidmaterialen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gedempte Oude Gracht 36 , 2011 GS Haarlem, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gerard Smit Teken- /Kunstschilder-/Handenarbeidmaterialen

Gerard Smit is een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn wij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen wij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn. En of het nu om een trendy hobby gaat, of om de benodigdheden voor ouderwetse handenarbeid, we hebben het!

In ons team hebben de medewerkers ieder hun eigen specialisatie. Er is dus altijd iemand die U met veel plezier, deskundig advies kan geven.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Art Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gerard Smit Teken- /Kunstschilder-/Handenarbeidmaterialen in Gedempte Oude Gracht 36, Haarlem Noord-Holland 2011 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3703048]