Goedkope autoverzekering soms ook de beste

Door: Goedkope Autoverzekering  19-05-2008
Trefwoorden: Verzekeringen, Auto, Verzekering

U zou kunnen denken dat de laagste premies samengaan met ‘uitgeklede´ polisvoorwaarden. Volgens onderzoek van Verzekeringssite is goedkoop niet per definitie duurkoop. Een goed voorbeeld van een aanbieder van goedkope autoverzekeringen met gunstige polisvoorwaarden is nieuwkomer Allsecur.

Allsecur

In ongeveer 20% van de vergelijkingen van Verzekeringssite komt deze maatschappij naar voren als een van de beste keuzes. De vraag rijst hoe het kan dat deze direct writer wel goede polisvoorwaarden voor relatief weinig biedt en andere verzekeraars relatief duur blijven. Voor een vergelijkbare dekking kunt u bij een willekeurige andere verzekeraar algauw het twee- of driedubbele kwijt zijn.

Consument klaar met verzekeraars

Johan van den Neste, marketingmanager van Allsecur: ”Consumenten zijn jarenlang flink gepakt door verzekeraars die hun zakken vulden door stilzwijgend polissen te verlengen. Omdat deze verzekeraars ondertussen uitgedijd zijn en hoge kosten hebben, zijn ze niet meer in staat om gunstige prijzen te voeren. Bestaande klanten betalen bij deze maatschappijen de acties die nieuwe klanten moeten lokken”.

Allsecur kent geen opzegtermijn, klanten zitten dus niet aan de verzekeraar vast. Daarnaast heb je geen eigen risico en zijn de overige voorwaarden goed. Daarmee bewijst Allsecur dat een lage premie en een goede dekking prima kunnen samengaan.

Consumenten besparen

Ondanks de premieoorlog en de komst van nieuwe spelers op de verzekeringsmarkt zijn de meeste mensen nog steeds dief van eigen portemonnee. Zij betalen jaarlijks gemiddeld minimaal 171 euro teveel voor hun autoverzekering, volgens onderzoek van Verzekeringssite. Welke verzekering voor u het voordeligst is, hangt af van onder andere leeftijd, dekking, schadevrije jaren en woonplaats.

Trefwoorden: Auto, Auto Verzekering, Goedkope Autoverzekering, Prijsvechters, Verzekering, Verzekeringen,