Bijzondere vakantieadressen in Frankrijk

Bijzondere vakantieadressen in Frankrijk van Het Frankrijk Huis

Door: Het Frankrijk Huis  07-07-2011
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Weekendje Weg

 In 1994 zijn wij, Michel Leijen en Josée Schouten, Het Frankrijk Huis gestart. Met onze jarenlange ervaring in het toerisme en brede kennis van Frankrijk wilden wij op een originele en inspirerende wijze de consument wegwijs maken in het enorme aanbod. Zo bedachten we in 1995 de “Ski Last Minutes Frankrijk” en creëerden in 1996 de Chalet Databank op frankrijkhuis.nl waarin het aanbod van grote appartementen en chalets van diverse reisorganisaties werd verzameld en geselecteerd. Dit kreeg de jaren erop een vervolg met o.a. de Bretagne, Parijs, Ardèche en Provence Databank en werd door diverse regio's erkend als de 'specialistensite' in Nederland.

Inmiddels leggen we ons meer en meer toe op het ontwikkelen van vakantie-ideëen in Frankrijk en zijn een vaste partner voor diverse tijdschriften en TV programma's. De behoefte om de vakantieganger te inspireren met bijzondere of unieke vakantieadressen, waarbij we tevens onze toegevoegde waarde in kennis en service kunnen tonen heeft in oktober 2005 geleid tot onze nieuwe website. In 2011 kreeg dat een vervolg met een herziene website en een vernieuwd reserveringssysteem.

Bij het samenstellen van een voor u interessant aanbod stelden wij onszelf telkens de vraag; 'zouden wij hier ook willen verblijven? Met vrienden, familie of met zijn tweetjes? Op dit moment vindt u op Frankrijkhuis.nl onze persoonlijke selectie voor een Winters Genieten vakantie in de sneeuw, een Zorgeloze Zomervakantie of een Stedentrip in Parijs, Nice, Lille of Lyon. Aangeboden met de zekerheid van het lidmaatschap SGR en Calamiteitenfonds Reizen.

Trefwoorden: Business Events, Culinaire Arrangementen, Frankrijk Huis, Hotel Reservations, Online Booking, Reizen, Sterren Hotel, Tour Operator, Vakantie, Weekend Arrangement, Weekendje Weg