Hobo-Atelier Heide vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuider Buiten Spaarne 150 , 2012 AE Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Hobo-Atelier Heide vd

Sinds 1967 is hobo-atelier van der Heide het toonaangevende hobo-atelier van Nederland. Na 44 jaar heeft de oprichter, hoboïst Rykle van der Heide, het atelier in 2011 overgedragen aan Peter Hendriksz.
Peter is als hoboïst afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is in het atelier opgeleid tot een volwaardig reparateur. Samen met Karin Meijer staan zij garant voor de hoogste kwaliteit.

Wij bieden een compleet hobopakket aan: nieuwe hobo’s,gebruikte hobo’s, huurhobo’s,althobo’s, hobo’s d’amore en zelfs een baryton hobo!
Kleine reparaties zijn klaar terwijl je wacht; bijv. tapkurk vernieuwen, veertje vernieuwen, klep lopend maken, hobo afstellen. En…….. een perfect anti-vochtsysteem voor de octaafkleppen. Als de hobo wordt opgestuurd voor een kleine reparatie heb je het instrument binnen twee werkdagen weer terug.Wel van te voren even bellen voor een afspraak!
Grote reparaties zijn klaar binnen enkele dagen tot 2 weken; bijv. kleine beurt, uitgebreide kleine beurt (beide 1 week) en totale revisie (2 weken); revisie incl. verzilveren duurt enkele weken. Een bruikleenhobo is uiteraard beschikbaar. Na een totale revisie is je hobo weer in nieuwstaat. Op verzoek sturen wij je de informatie over alle werkzaamheden die bij een totale revisie worden uitgevoerd.

Accessoires zijn er teveel om op te noemen; bijv. meetklokken, rietmodellen in vele breedtematen, essen voor althobo en hobo d’amore, etuis, zeer goede uitsteekmachines, alle benodigdheden voor het maken van hoborieten, met de hand afgewerkte hobo-en althoborieten enz.enz.
Wil je meer informatie? Wij helpen je graag!
Je kunt ons bereiken op het volgende e-mail adres: [email protected]
Wij hebben een fantastische voorraad nieuwe hobo’s. Alle grote merken zijn aanwezig. En veelal zijn ze uitgezocht bij de fabrieken zodat je verzekerd bent van een hobo met zeer goede speelkwaliteiten. Er is al een nieuwe hobo voor euro 1145,–.(huur 27,50 euro per maand).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hobo-Atelier-Heide-vd-961407077247441/
Twitter: https://twitter.com/hoboatelier

Categorieën: Music Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hobo-Atelier Heide vd in Zuider Buiten Spaarne 150, Haarlem Noord-Holland 2012 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2012 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819594]