Eerste HotelWeek enorm succes . Hotels bieden extra kamers aan

Eerste HotelWeek enorm succes . Hotels bieden extra kamers aan van Hotelspecials

Door: Hotelspecials  11-11-2008
Trefwoorden: Hotels, Hotel, Hotelaanbiedingen

Haarlem, 11 november 2008 - De eerste editie van de HotelWeek, voordelig overnachten in luxe sterrenhotels, is nu al een verpletterend succes. Nog geen minuut na de lancering op 6 november om 9.00 uur ontstond een grote stormloop met gemiddeld 2 boekingen per seconde. Omdat het succes onverminderd voortduurt, bieden hotels extra kamers aan.

Stormloop op luxe overnachtingen
Direct na de start kreeg www.HotelWeek.nl al 2 boekingen per seconde met een piek van 10.000 unieke bezoekers per uur. Luxe tophotels als Landgoed Duin en Kruidberg, The Westin Rotterdam en Château du Lac waren snel volgeboekt.

Extra kamers beschikbaar
Heel Nederland lijkt wel voor € 25,- naar een luxehotel te willen gaan. Waarom ook niet? Vanwege het succes hebben veel hotels extra kamers afgegeven. Reserveren kan nog tot en met aanstaande donderdag 13 november op www.HotelWeek.nl.

HotelWeek
De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is € 25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel
€ 35,- p.p.. Altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten! Genieten van de overnachtingen kan van 2 tot en met 11 januari 2009. Ruim 150 hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland doen mee.

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2001 en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl zijn er de labels; BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, GiftFor2.nl, HotelCadeau.nl en Uitin.nl.

Het aanbod bestaat uit meer dan 1600 hotels en 300 bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. In 2007 realiseerden de labels een bruto omzet van 35 miljoen euro met in totaal 200.000 boekingen. Sinds 2006 is er een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.

Trefwoorden: Hotel, Hotelaanbiedingen, Hotels, Hotelweek