Reserveer vanaf 6 november 2008 4-sterrenhotels voor €25,- en 5-sterrenhotels voor €35,-

Door: Hotelspecials  04-11-2008
Trefwoorden: Hotels, Hotel, Hotelaanbieding

HotelSpecials.nl introduceert donderdag 6 november 2008 de HotelWeek. Tijdens deze eerste editie kan iedereen zeer voordelig kennismaken met luxe tophotels.

Wat is de HotelWeek?
De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en uitsluitend te boeken via www.HotelWeek.nl. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is € 25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel € 35,- p.p.. De overnachting is altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten! Reserveren kan vanaf 6 november 2008 aanstaande om 9.00 uur ’s ochtends.

“Het idee is zeer eenvoudig. Kennismaken met luxe sterrenhotels tegen een vaste lage prijs. Het is een initiatief om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. Vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen! Bovendien hanteren we een vaste prijs, altijd inclusief ontbijt en zonder welbekende addertjes. We verwachten dan ook een stormloop”, aldus de heer M. de Boer, marketing manager bij Hotel Booker B.V.

Aanbod
Ruim 150 hotels in Nederland, België en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. De complete lijst is te vinden op www.HotelWeek.nl. Tophotels zoals Landgoed Duin & Kruidberg, The Westin Rotterdam en Chateau du Lac zijn slechts enkele voorbeelden van het royale 4- en 5-sterrenaanbod.

Reserveren
Reserveren voor de HotelWeek kan vanaf 6 november vanaf 9:00 uur. Wij raden aan er snel bij te zijn want op=op!

Partners
De eerste editie van de HotelWeek wordt ondersteund door een aantal grote partners, waaronder American Express, DiningCity, De Telegraaf en NR6.

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2001 en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl zijn er de labels; BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, GiftFor2.nl, HotelCadeau.nl en Uitin.nl.

Het aanbod bestaat uit meer dan 1600 hotels en 300 bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. In 2007 realiseerden de labels een bruto omzet van 35 miljoen euro met in totaal 200.000 boekingen. Sinds 2006 is er een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.

Trefwoorden: 4-sterrenhotels, 5-sterrenhotels, Hotel, Hotelaanbieding, Hotelactie, Hotels, Hotelweek,