Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Munterslaan 4 B , 2014 KW Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding richten we ons op leerlingen van het VMBO-T, HAVO en VWO. Ook kunnen bij ons leerlingen van groep 8 terecht die zich alvast willen voorbereiden op de middelbare school. Onze aanpak is er op gericht dat leerlingen op een gegeven moment zelf de discipline en het plannen kunnen opbrengen, zodat zij zelfstandig de 2e fase van de middelbare school kunnen doorlopen.

Tijdens het intakegesprek waarbij ouder(s) en leerling aanwezig zijn, brengen wij eventuele problemen in kaart en lichten we ons werkwijze toe. Een belangrijke voorwaarde bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding is dat de leerling gemotiveerd is en de meerwaarde van huiswerkbegeleiding inziet. De intake duurt circa 30 minuten en is kosteloos.

Leerlingen kunnen van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Onder het genot van een kopje thee en een koekje maken we samen met de leerling een planning voor de middag op basis van het huiswerk in de agenda. Essentieel voor het goed kunnen begeleiden van de leerlingen is het duidelijk opschrijven van het huiswerk in de agenda. Bij het maken van de planning kijken we niet enkel naar de dag van morgen. Soms is het wenselijk om een week of zelfs langer vooruit te plannen. Na het plannen gaat de leerling aan de slag. Tijdens de middag zijn er 2 korte pauzes van 15 minuten. Gedurende de huiswerkbegeleiding wordt er in stilte gewerkt. Leerlingen kunnen met hun vragen terecht bij de begeleiders. Naast een hoofdbegeleider helpen ook universitaire studenten de leerlingen. Elke middag proberen we bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding een team neer te zetten dat de leerlingen zo goed mogelijk begeleidt.

In onze begeleiding hebben we een pro-actieve houding die we ook proberen over te brengen op de leerlingen. De verhouding begeleider staat tot leerlingen is maximaal 1:7. Ook worden toetsen overhoord en werk gecontroleerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/H2-Haarlem-Huiswerkbegeleiding-590689070956871/

Categorieën: Tutoring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 in Munterslaan 4 B, Haarlem Noord-Holland 2014 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nederlands diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Nederlands per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2014 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817146]