Hussain Van der Putt Notariaat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Gracht 84 , 2011 NK Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Hussain Van der Putt Notariaat

Als notariskantoor te Haarlem kunnen wij U in een groot aantal notariële zaken voortreffelijk van dienst zijn. Niet alleen geloven wij in heldere en persoonlijke samenwerking, ook zorgen wij ervoor dat U alles volledig begrijpt. Enkel gedegen advies is wat U vindt bij Hussain Van der Putt Notariaat.

Hussain van der Putt Notariaat is een klein dynamisch stadskantoor in het centrum van Haarlem vlakbij het NS Station, met een regionale uitstraling, dat moderne middelen aanwendt om traditionele notariële waarden te kunnen garanderen. Als ervaren notaris in Haarlem assisteren wij U bij bijna alle gebieden van het Notarieel recht. Met hart voor uw belangen staan wij voor U klaar met advies en doelgerichte oplossingen. Met een heldere en persoonlijke visie staan wij U met raad en daad. Waarvan akte.

Met ervaren en bekwame medewerkers en staan garant voor een deskundige en betrouwbare dienstverlening voor zowel de zakelijk als particuliere markt. Hussain Van der Putt Notariaat is een kantoor met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel. Ons kantoor heeft een internationaal karakter met o.a. contacten met het notariaat in Suriname en kan U wellicht bijstaan bij aangelegenheden betreffend het notariaat in het buitenland.

Heeft U een notaris nodig voor:

Familiezaken (o.a. testament, samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, verklaring van erfrecht, boedelafwikkeling, schenkingen etc);
Onroerendgoed zaken (o.a. levering, hypotheek, verdeling, veiling, vestiging recht van opstal, etc.);
Ondernemingszaken (o.a. oprichting BV/Stichting/Vereniging/Coöperatie, statutenwijziging, aandelenoverdracht etc.)
Wij willen U hierbij graag van dienst zijn !

Voor een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek van maximaal een half uur worden geen kosten in rekening gebracht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hussain Van der Putt Notariaat in Nieuwe Gracht 84, Haarlem Noord-Holland 2011 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818306]