Veiligheidstraining vorkheftruck

Veiligheidstraining vorkheftruck van IMAG bv

Door: IMAG bv  07-07-2011
Trefwoorden: Vakdiploma, Heftruckdiploma, heftruck diploma, heftruckcertificaat, heftruck certificaat, heftruckrijbewijs, hef

Geen enkele werkgever zal een werknemer zonder rijbewijs een vrachtwagencombinatie laten besturen. Toch gebeurt dit wel regelmatig met het intern transportmateriaal, omdat vaak te makkelijk wordt gedacht dat het rijden met en het bedienen van bijvoorbeeld een heftruck wel meevalt. In de praktijk blijkt het een vaardigheid te zijn die met de nodige vakbekwaamheid en deskundigheid van de bestuurder zal moeten worden uitgevoerd.

Elk jaar zijn er weer honderden ongevallen met zwaar lichamelijk letsel te betreuren en…….een tiental met de dood tot gevolg.

Neem nu als werkgever de verantwoordelijkheid en zorg voor een gedegen gebruikers- en veiligheidsinstructie!!!!

Surf naar de specifieke site voor alle informatie met betrekking tot de wetgeving, de geldigheid van de instructie, de opleidingsmogelijkheden, en de herhalingstrainingen.

IMAG Opleiding & Advies heeft meer dan 20 jaar ervaring met professionele in company trainingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor een gesprek met onze opleidingsadviseur.

In het kader van de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid Beroepschauffeur kunnen de cursusuren tevens meetellen voor de verplichte nascholing code 95 (voorheen chauffeursdiploma).

Trefwoorden: Heftruckdiploma, heftruck diploma, heftruckcertificaat, heftruck certificaat, heftruckrijbewijs, hef, Vakdiploma,

Andere producten en diensten van IMAG bv

Cursus Opslag van gevaarlijke stoffen PGS15 van IMAG bv thumbnail
27-07-2016

Cursus Opslag van gevaarlijke stoffen PGS15

Alle ins and outs betreffende de voorschriften met betrekking tot de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS 15 richtlijn.


Cursus Veiligheidsadviseur ADR Wegtransport 2016 van IMAG bv thumbnail
25-10-2011

Cursus Veiligheidsadviseur ADR Wegtransport 2016

Dé professionele opleiding voor de ADR Veiligheidsadviseur Wegtransport.


Opleiding VIHB 15 en 16 september 2016 van IMAG bv thumbnail
25-10-2011

Opleiding VIHB 15 en 16 september 2016

Professioneel, deskundig, snel en gedegen. Kies voor de beste VIHB opleiding met het hoogste slagingspercentage.


Cursus Transportplanner 2016 van IMAG bv thumbnail
17-04-2011

Cursus Transportplanner 2016

Kleine groepen, dus individuele aanpak Praktijkgerichte no-nonsense opleiding door ervaren docent De beste basisopleiding voor dit boeiende vak en de opleiding gaat weer van start op 27 augustus 2016.


VIHB cursus 2016 van IMAG bv thumbnail
14-02-2011

VIHB cursus 2016

Snel, voordelig en een zeer deskundige begeleiding van de docent zorgen voor een hoog slagingspercentage.