IPROFS neemt zorgactiviteiten Pijlhove ICT over

Door: Iprofs  06-03-2009

PERSBERICHT, Haarlem 1 maart 2009


IPROFS neemt alle zorgactiviteiten van Pijlhove ICT over

Met ingang van 1 maart 2009 neemt IPROFS de zorggerelateerde IT-activiteiten van Pijlhove ICT over. De softwareactiviteiten worden ondergebracht in IPROFS Projecten B.V.

IPROFS is volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare, Enterprise, Open Source Java EE oplossingen. Dit onderdeel van Pijlhove ICT is volledig gespecialiseerd in de zorgbranche. IPROFS neemt ook de standaard oplossingen over zoals het zorgportaal.

"Door deze overname worden onze klanten nog beter bediend, IPROFS heeft een enorme hoeveelheid kennis en ervaring, die wij op eigen kracht niet hadden kunnen bieden aan onze klanten. De nieuwe situatie creëert groeimogelijkheden voor onze klanten en personeel" aldus David Voûte, directeur Pijlhove ICT.

Ron Brinckman, directeur IPROFS, voegt daaraan toe "wij hebben in het verleden al zeer goed samengewerkt met Pijlhove ICT en onze specialisten hebben meegeholpen aan de tot standkoming van de producten en groei van Pijlhove ICT. De overname geeft een enorme versnelling aan de groeiplannen van IPROFS".

Het team dat binnen Pijlhove ICT verbonden is aan deze activiteiten zal in z’n geheel in stand worden gehouden en verhuizen naar het IPROFS kantoor te Haarlem. De dienstverlening van de klanten verandert er dus niet door en zal alleen maar verder verbeteren, zo verzekeren beide directeuren.