Jan Monnikendam Feestartikelenmagazijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gedempte Raamgracht 7 , 2011 WE Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Jan Monnikendam Feestartikelenmagazijn

Wij zijn ruim 116 jaar jong en een bruisend familiebedrijf voor een klein feestje tot een megapartij. Gewoon dé feestwinkel van geheel Haarlem en omgeving. Specialist in te gekke verkleed kleding, maffe pruiken, mooie hoeden, fantastische schmink, gekke brillen, fancy accessoires, toepasselijke decoraties voor alle feesten, gewone en gasgevulde ballons, echte jongleer spulletjes, eenvoudige goocheltrucjes, levensechte buikspreekpoppen en wat al niet meer!
Ook Sinterklaas en Zwarte Piet worden bij ons helemaal aangekleed en natuurlijk vergeten wij de Kerstman en de Kerstvrouw ook niet. Kom dus voor halloween, de konings of oranje feesten, de oktoberfesten de paashaas, de carnaval, het vuurwerk en alle feesten snel naar ons toe. Ook leuke dresses voor de Toppers. U bedenkt 't en wij hebben het! Als wij het niet hebben, vergeet 't dan maar.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jan Monnikendam Feestartikelenmagazijn in Gedempte Raamgracht 7, Haarlem Noord-Holland 2011 WE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 WE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761639]