Gipsloodpanelen voor het Stralingsvrij isoleren van ruimtes

Door: Jpgdance  08-05-2009
Trefwoorden: Innovatie, Lood, Productnieuws

Dat de eigenschappen van lood het materiaal een goede keuze maken voor het gebruik bij stralingsisolatie is een bekend gegeven. De panelen worden met name toegepast in de medische bouw. In ziekenhuizen en tandartsenpraktijken bijvoorbeeld, bevinden zich veel ruimten waar gewerkt wordt met röntgenstraling. Maar ook in ruimten waar mega computers zijn opgesteld of waar geluidsreductie nodig is kunnen de panelen worden gebruikt. Het bladlood kan naast gips ook verlijmd worden met hout, MDF, staal of kunststof. Uzimet maakt de gipsloodpanelen op maat conform de afmetingen van de te isoleren ruimte. Ook alle materialen die nodig zijn voor stralingsvrije montage, zoals zelfklevende loodstrips, loodstenen en loodprofielen, zijn uit voorraad leverbaar.

De door Uzimet met lood verlijmde gipspanelen maken de verwerking van lood in wandbekleding erg gemakkelijk. Het zelf verlijmen van lood is niet meer nodig, en aannemers hoeven geen specialistische partijen meer in de arm te nemen om de isolatie aan te brengen. Bovendien kunnen de loodpanelen eenvoudig worden gedemonteerd en elders opnieuw aan wanden bevestigd.

Uzimet is een milieubewuste en innovatieve onderneming, die oud lood via een raffinage proces verwerkt tot nieuw bladlood. Op de website www.stralingsisolatie.nl heeft het bedrijf alle informatie over de toepassing van lood voor stralingsisolatie op een rij gezet.Meer informatie:

Uzimet b.v.
070-3192299
Johan Bodde
bodde@uzimet.nl

Trefwoorden: Gipsloodpanelen, Innovatie, Lood, Productnieuws, Stralingsisolatie, Uzimet,

Contact Jpgdance

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share