KiesvoorjeZorg

Afdrukken

Is KiesvoorjeZorg incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: P. Krugerlaan 45 , 2021BN Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over KiesvoorjeZorg

KiesvoorjeZorg.nl is op 6 januari 2012 opgericht met de gedachte de zorgmarkt voor zorgbehoevenden volledig transparant te maken.
Zorgmarkten

Voor elke zorgmarkt die wij op KiesvoorjeZorg.nl doorzoekbaar maken werken wij nauw samen met professionele partijen uit het werkveld en doen wij onderzoek onder consumenten.

Het uiteindelijke doel van KiesvoorjeZorg.nl is om de zorgmarkt voor zorgbehoevenden volledig transparant te maken. Iemand die zich gaat oriënteren op bepaalde zorg moet op 1 plek alle informatie kunnen vinden die nodig is voor het uitzoeken van passende zorg. Mensen bepalen steeds meer zelf op welke wijze zij worden behandeld en zijn in staat, door behulp van internet, kritisch te kijken wat hen wordt geboden. Zo wordt bijvoorbeeld een diagnose allang niet meer klakkeloos aangenomen en een medisch advies niet zomaar opgevolgd. Mensen doen zelf ook nog onderzoek.

Onze doelstelling is om 100% van de zorgmarkten op KiesvoorjeZorg.nl inzichtelijk te maken.

Kaart

Nieuws & updates

Mirjam van Genugten versterkt team KiesvoorjeZorg.nl van KiesvoorjeZorg thumbnail

Mirjam van Genugten versterkt team KiesvoorjeZorg.nl

19-01-2016

Kiesvoorjezorg.nl, de site voor het vinden en vergelijken van zorgaanbieders versterkt haar team.Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is KiesvoorjeZorg in P. Krugerlaan 45, Haarlem Noord-Holland 2021BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gezondheidszorg diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Gezondheidszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2021BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813004]