Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuider Emmakade 45 F , 2012 KN Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade

Ons team bestaat uit 8 kinderfysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn op het gebied van bewegend functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar en 1 administratief medewerkster.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie (NVFK) in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg en opgenomen in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

Onze praktijk is een HKZ gecertificeerde Pluspraktijk.

Om in het Kwaliteitsregister te blijven staan, is nascholing verplicht om in het kinderregistratie te blijven staan. Deelname aan verschillende IOF’s (intercollegiaal overleg fysiotherapeuten) en 2 werkgroepen, waarin allerlei thema’s besproken worden is een onderdeel van onze kwaliteitsbewaking. Daarnaast staan we in het zogeheten BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg), wat betekent dat we de wettelijk beschermde titel kinderfysiotherapeut mogen voeren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade in Zuider Emmakade 45 F, Haarlem Noord-Holland 2012 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2012 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825706]