www.LaminaatOutlet.nl

Door: Laminaat Outlet  20-08-2008

Laminaat Outlet heet u welkom
Laminaat Outlet bv is de groothandel in laminaatvloeren, lamelparket en parketvloeren in Nederland.
Wij leveren vele soorten laminaat en lamelparket direct uit voorraad vanuit ons distritiebutiecentrum in Haarlem. Of het nu gaat om vlak laminaat of met een voelbare houtstructuur, v-groef laminaat aan de lange zijde of een v-groef rondom. Er is laminaat met 3-strook, 2-strook en breedstrook design binnen een plank.

Nieuw in de collectie is het programma laminaattegels. Het tegellaminaat is er leverbaar in diverse afmetingen.
We hebben een eigen huiscollectie die we in diverse landen laten produceren. Verder verkopen we ook de bekende merken laminaat zoals Balterio, Berryfloor, Quickstep, Parador, Meister en Kronotex. Ook voor plinten, ondervloeren en andere laminaattoebehoren kunt u bij ons terecht.

Onze kracht is om u van advies te voorzien en toch lage prijzen te hanteren, dus anders dan u gewend bent bij andere internet aanbieders en de bouwmarkten.

Wij kunnen zo concurrerend zijn omdat we grote voorraden rechtstreeks inkopen bij de producenten.

Wij bieden een totaalcollectie clicklaminaat, van goedkoop laminaat tot en met de topproducten van de bekende merken. Voor wonen en ook projectlaminaat.

Naast het bestellen via internet kunt u onze collectie laminaatvloeren komen bekijken en afhalen in de filialen in Amsterdam, Nieuwkoop, Ommen, Purmerend, Utrecht en de hoofdvestiging in Haarlem.