Hippe regenlaarzen: pefrecte timing

Hippe regenlaarzen: pefrecte timing van lamor.nl

Door: lamor.nl  18-07-2011
Trefwoorden: Online Winkel

Nederlanders zijn koning mopperen, met als nummer één onderwerp natuurlijk het weer. Het is altijd te warm of te koud, of te nat... De regen houdt ons nu alweer weken bezig, #regen is elke dag te vinden in de Twitter trending topic top 10 en we hebben afgelopen donderdag 14 juli een nieuw regen record gevestigd: het heeft 20,5 uur achtereen geregend! We kunnen inmiddels met recht zeggen dat de zomer van 2011 erg nat is!

Al die regen is natuurlijk killing voor outdoor evenementen, pretparken en de dance- en rockfestivals. Gelukkig zijn er Hollandse oplossingen voor Hollandse problemen: regenjassen, regenponcho's en natuurlijk regenlaarzen!

Regenlaarzen met bloemetjes, ruitjes en andere prints zijn al enkele jaren een bekend fenomeen. Niet alleen voor de kleintjes, maar ook volwassenen. Die laarzen zijn natuurlijk helemaal leuk, maar het blijven van die lompe, platte rubberen laarzen die wel praktisch, maar niet flatterend zijn.

Maar voor elke fashionista is er nu dé uitkomst voor het "ik-wil-er-goed-uitzien-in-de-regen-probleem": Hippe Regenlaarzen. In de net gelanceerde webshop www.hippe-regenlaarzen.nl vind je modieuze rubber laarzen met sleehak, van het merk WedgeWelly. In Engeland is de WedgeWelly regenlaars een hype. Amerika, Canada en Spanje lopen ermee weg en nu kun je de hipste regenlaars ook gewoon in Nederland kopen!

De WedgeWelly regenlaars is van de beste kwaliteit rubber gemaakt en gevoerd met katoen. De binnenzool is van latex / EVA. Doordat er heel veel aandacht aan het draagcomfort, de kwaliteit en de vormgeving is besteed is deze rubberen regenlaars erg geschikt om lang op te lopen. In de laarzen is het maximale percentage aan echt rubber verwerkt. Goedkopere regenlaarzen worden verdund met weekmaker PVC. Je kunt er van uitgaan dat hoe goedkoper de laars, hoe meer PVC er in zit. Los van het feit dat PVC schadelijk is voor de gezondheid, heeft PVC ook de nare eigenschap dat het hard wordt bij temperatuurverschillen. Het gevolg is dat je voeten... of heel erg gaan broeien, of koud en klam worden. Natuurrubberlaarzen voegen zich naar de temperatuursverschillen waardoor je deze problemen niet hebt.

Klanten van webshop Hippe Regenlaarzen zijn ook welkom in de showroom in Haarlem, om de laarzen niet alleen te passen, maar ook te ruiken. Kenners zullen direct aan de geur herkennen dat het een kwaliteitsproduct van natuurrubber is.

Laat het maar regenen deze zomer, op je WedgeWelly regenlaarzen kun je er tegen!
www.hippe-regenlaarzen.nl
------------------------------------

Over Hippe Regenlaarzen
Hippe Regenlaarzen is de eerste gespecialiseerde niche site van V.O.F. lamor.nl. lamor.nl exploiteert sinds 2005 reeds 3 wenshops: www.lamor.nl, www.partykostuums.nl en www.carnavalskostuums.nl.
Veer meer informatie. Wietske Smid 023-782 514
www.hippe-regenlaarzen.nl

Trefwoorden: Online Winkel

Andere producten en diensten van lamor.nl

Hippe Regenlaarzen: perfecte timing van lamor.nl thumbnail
18-07-2011

Hippe Regenlaarzen: perfecte timing

Hippe regenlaarzen met sleehak voor een druilerige natte zomer!


Nieuwe bodystockings bij lamor.nl van lamor.nl thumbnail
20-05-2011

Nieuwe bodystockings bij lamor.nl

Prachtige nieuwe bodystockings bij lamor.nl voor heel veel plezier in de slaapkamer!


Kleding voor De Toppers bij lamor.nl en Party Kostuums van lamor.nl thumbnail
09-05-2011

Kleding voor De Toppers bij lamor.nl en Party Kostuums

Gouden en witte kleding en accessoires voor De Toppers vind je bij lamor.nl of Party Kostuums. 


Verwen moeder met lingerie of mooie kousen van lamor.nl thumbnail
02-05-2011

Verwen moeder met lingerie of mooie kousen

10% korting op een origineel Moederdag cadeau: spannende lingerie of mooie kousen


Koninginnedag Korting 4 Daagse bij lamor.nl van lamor.nl thumbnail
28-04-2011

Koninginnedag Korting 4 Daagse bij lamor.nl

De Koninginnedag Korting 4 Daagse bij lamor.nl - met kortingen oplopend tot 80% ben je beter af dan op de vrijmarkt!29-03-2010

USA kledinglijn Folter voor de eerste keer op een Nederlandse catwalk

Stoere & vrouwelijke partykleding en lingerie van het Amerikaanse merk Folter nu voor het eerst op een Nederlandse catwalk!


lamor.nl kijkt naar het weglaten van verzendkosten van lamor.nl thumbnail
02-12-2009

lamor.nl kijkt naar het weglaten van verzendkosten

Lamor.nl gaat testen met het niet rekenen van verzendkosten voor een goedkope range artikelen. Het idee hierachter is dat de feestdagen er weer aankomen en er weer veel cadeau's gekocht zullen worden.
Met in het achterhoofd alle onderzoeken die bestaan bij webwinkel klanten m.b.t. verzendkosten leek lamor.nl dit een goed moment om hier serieus naar te kijken.


Drie daverende kortingsweken bij lamor.nl van lamor.nl thumbnail
12-08-2009

Drie daverende kortingsweken bij lamor.nl

lamor.nl, dé webshop voor partykleding, beachwear en lingerie, heeft 3 daverende kortingsweken. Elke week loopt de korting op, van 20% in de eerste week, tot 40% in de laatste week. De keus is aan de klant: wachten op meer korting met de kan


lamor.nl verhuurt themakostuums van lamor.nl thumbnail
29-07-2009

lamor.nl verhuurt themakostuums

Lamor.nl verhuurt met haar merk Party Kostuums nu ook verkleed kostuums vanuit de showroom in hartje Haarlem. Party Kostuums is al bijna 5 jaar dé specialist op het gebied van verkoop van thema- en verkleedkostuums.

Door de huidige crisis is, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, de vraag naar verhuur enorm gestegen. Party Kostuums voorziet met de nieuwe verhuur tak van


Colombiaanse bikini's groot succes bij lamor.nl van lamor.nl thumbnail
29-06-2009

Colombiaanse bikini's groot succes bij lamor.nl

Lamor.nl heeft dit jaar een nieuw bikini merk op de markt  gebracht: Het uit Colombia afkomstige St Even. Naast het merk Skinny Dip is St Even een welkome aanvulling op de collectie bikini's die toch al 'net even anders' zijn. De verkoopcijfers ondersteunen dit overduidelijk.


Zoektocht naar hét bikinigezicht van lamor.nl nu al een succes! van lamor.nl thumbnail
19-03-2008

Zoektocht naar hét bikinigezicht van lamor.nl nu al een succes!

RTL zoekt Hollands Next Topmodel, FHM zoekt het leukste buurmeisje en lamor.nl zoekt hét bikinigezicht voor 2008! Deze zoektocht, onder de vaste klanten van lamor.nl, de webshop met de hipste bikini’s, is nu al een groot succes.