lamor.nl verhuurt themakostuums

lamor.nl verhuurt themakostuums van lamor.nl

Door: lamor.nl  29-07-2009
Trefwoorden: Kleding Verhuur, Themakostuums, Verkleedkostuums

Lamor.nl verhuurt met haar merk Party Kostuums nu ook verkleed kostuums vanuit de showroom in hartje Haarlem. Party Kostuums is al bijna 5 jaar dé specialist op het gebied van verkoop van thema- en verkleedkostuums.

Door de huidige crisis is, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, de vraag naar verhuur enorm gestegen. Party Kostuums voorziet met de nieuwe verhuur tak van themakostuums in deze vraag. Door de collectie is Party Kostuums uniek op de verhuur markt.


"Verhuren van thema outfits is een logische stap in ons aanbod, budgetten zijn lager en kopen is voor veel klanten toch te duur op dit moment." Aldus Wietske Smid, één van de eigenaren van lamor.nl.

Met de verhuur afdeling binnen Party Kostuums denkt Smid naast consumenten vooral fotgrafen, stylistes en promotiebureaus te kunnen bereiken. "Hier is het teruglopen van budgetten heel duidelijk te merken en met het huren van onze outfits kunnen ze toch net een stapje verder gaan in de styling" merkt Smid hier over op.

Voor consumenten is het een uitkomst. Heb je een themafeest maar geen zin om voor één avond een compleet kostuum te kopen dat vervolgens voor eeuwig in de kast blijft hangen, dan kun je nu gewoon iets echt moois huren.  "Standaard verhuurbedrijven zitten toch op een heel ander level qua kleding", weet Smid. "Je hebt de feestwinkels met een stukje verhuur aan de ene kant en de theaterverhuur bedrijven aan de andere kant. Wij zitten daar precies tussenin!"

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Werkman

@. [email protected]
W. www.partykostuums.nl
T. 023 - 7852 614

 

Trefwoorden: Kleding Verhuur, Themakostuums, Verkleedkostuums