Aanbiedingen van leasemaatschappijen nu in één overzicht.

Aanbiedingen van leasemaatschappijen nu in één overzicht. van Leasetrader

Door: Leasetrader  19-03-2007
Trefwoorden: Korting, Gebruikte Leaseauto's, Internetmarktplaats,

Als eerste in Nederland is LeaseTrader gestart met een actueel overzicht van alle aanbiedingen bij de Nederlandse leasemaatschappijen. Hiermee wordt het heel eenvoudig voor MKB bedrijven en berijders om de juiste aanbieding te vinden op het moment dat zij op zoek zijn naar een nieuwe leaseauto. De meeste leasemaatschappijen hebben aanbiedingen en communiceren deze op hun website maar het vinden van al deze sites en pagina’s is moeizaam en kost veel tijd.

De acties van leasemaatschappijen komen vaak tot stand in samenwerking met de importeur. Aanbiedingen variëren van een gratis accessoire pakket bij een bepaald merk auto, een weekend Disney, tot een fraai pak. Er kan echter ook gewoon sprake zijn van een flinke korting op de leaseprijs.

LeaseTrader is de internetmarktplaats waar leasemaatschappijen en hun klanten jonge gebruikte leaseauto’s aanbieden. Met het samenvoegen van een totaal aanbod van gebruikte en nieuwe auto’s biedt LeaseTrader nu een compleet portal waar het MKB altijd de meest geschikte leaseauto kan vinden.

Het overzicht van de aanbiedingen is te vinden op www.leasetrader.nl onder ‘aanbiedingen nieuw’. De mensen die automatisch op de hoogte willen blijven van de laatste aanbiedingen kunnen zich abonneren op de RSS feed. Deze is ook te gebruiken door webmasters om het aanbod op hun eigen site te tonen.

Trefwoorden: Gebruikte Leaseauto's, Internetmarktplaats, Korting, Leasetrader,