LEASEAUTO STEEDS VAKER TWEEDEHANDS

LEASEAUTO STEEDS VAKER TWEEDEHANDS van Leasetrader

Door: Leasetrader  23-05-2008
Trefwoorden: Occasions, Occasion, Lease

Wilbert Philippo, directeur van LeaseTrader heeft wel een verklaring voor deze trend: “De groep zakelijke rijders die een gebruikte auto wil leasen, is groot en groeit nog steeds. Autobedrijven springen hierop in door jonge occasions aan te bieden als leaseauto. De website van LeaseTrader blijkt hiervoor een geschikt medium.”

LeaseTrader.nl bereikt iedere dag ruim 1000 unieke bezoekers. Dit zijn grotendeels beslissers uit het MKB op zoek naar een geschikte leaseauto. Juist deze zakelijke gebruikers maken de website van LeaseTrader een aantrekkelijk verkoopkanaal voor aanbieders van jong gebruikte auto’s. Via de bekende grootschalige occasionwebsites bereiken zij de zakelijke rijder niet. LeaseTrader richt zich juist uitsluitend op de zakelijke doelgroep en biedt een overzichtelijk aanbod. Gemiddeld staan er zo’n 200 auto’s op de website, aangeboden door dealerbedrijven en leasemaatschappijen.

LeaseTrader.nl was oorspronkelijk bedoeld als marktplaats voor bedrijven die met een leasecontract in hun maag zaten. Inmiddels zijn het vooral leasemaatschappijen en dealerbedrijven die hun aanbod op de site zetten. Het is voor hen een voordelige en eenvoudige manier om nieuwe klanten te bereiken.

Meer informatie op www.leasetrader.nl/automotive

Trefwoorden: Lease, Leaseauto, Leasecontract, Leasing, Occasion, Occasionlease, Occasions