LeaseTrader lanceert keurmerk

LeaseTrader lanceert keurmerk van Leasetrader

Door: Leasetrader  23-07-2009
Trefwoorden: Occasion, Keurmerk, Wagenparkbeheer

Om de bezoeker én de leasemaatschappij beter van dienst te zijn, voert LeaseTrader een kwaliteitskeurmerk in. Hiermee komt zij ook tegemoet aan de wensen van wagenparkbeheerders zoals die uit recent onafhankelijk onderzoek naar voren zijn gekomen.

In dat onderzoek geeft bijna de helft van de ruim vijfhonderd ondervraagden (47%) aan dat zij niet voldoende vertrouwen in de bestaande leasemaatschappijen heeft. Daarnaast geeft 70% (!) aan dat een keurmerk als teken van ‘goed gedrag’ juist vertrouwen zou geven.

Geen addertjes onder het gras
“Het aantal mensen dat Leasetrader.nl gebruikt bij hun oriëntatie op een nieuwe leaseauto stijgt hard”, aldus Wilbert Philippo, directeur Leasetrader. “Dat wij dagelijks circa 2.700 bezoekers op de site hebben komt natuurlijk ook doordat het aanbod ten opzichte van een jaar geleden is verdrievoudigd. Een dergelijke groei kan ook een keerzijde krijgen, namelijk dat iedereen elkaar probeert af te troeven. Wij willen echter kwaliteit kunnen garanderen. Dat is nodig zoals uit het onderzoek onder wagenparkbeheerders blijkt. Verdere groei gaat hand in hand met kwaliteit en vertrouwen. Dus hebben we besloten om onder de leasemaatschappijen en de bijbehorende geplaatste advertenties het Leasetrader kwaliteitskeurmerk te introduceren. Voor alle partijen een duidelijk signaal dat auto’s met het keurmerk ook zijn zoals ze staan vermeld en beschikken over alle wezenlijke contractinformatie.”


Inhoud keurmerk
Met het keurmerk introduceert Leasetrader een aantal eenvoudige en logische gedragsregels om alle auto’s op een professionele wijze, volledig en eenduidig aan te bieden. Bedrijven die auto’s plaatsen moeten in ieder geval voldoen aan: volledige weergave van de contractgegevens, het plaatsen van goede foto’s en binnen twee werkdagen reageren op vragen van een bezoeker. De voorwaarden behorend bij het keurmerk zijn zorgvuldig afgestemd en getoetst met enkele partners. Remco Bohms, E-Process Manager Terberg Leasing: “Wij juichen het keurmerk van Leasetrader toe. Het maakt het aanbod overzichtelijk en transparant en dat draagt ertoe bij dat de bezoekers van de site zekerheid hebben over alle geplaatste gegevens. Dat bevordert een snellere transactie van de aangeboden contracten en auto’s.”


Over LeaseTrader
LeaseTrader is een onafhankelijke marktplaats op internet waar occasion leasecontracten worden aangeboden. Dit zijn lopende leasecontracten van leasemaatschappijen en hun klanten, maar ook jonge occasions die door dealers als leaseauto worden ingezet. Verder zijn er acties van leasemaatschappijen te vinden, nieuws en informatie over autoleasing en kunnen bedrijven hier offertes bij meerdere leasemaatschappijen tegelijk aanvragen. Dagelijks bezoeken meer dan 2700 berijders en beslissers www.leasetrader.nl.

Trefwoorden: Contract Overnemen, Keurmerk, Leaseacties, Leasecontract, Leasemaatschappij, Leasemarkt Leasecontract, Leaseprijs, Leasetrader, Occasion, Occasionlease, Wagenparkbeheer,