Hostingprovider LeaseWeb breidt Netwerkbeheergroep uit met 4 network engineers

Hostingprovider LeaseWeb breidt Netwerkbeheergroep uit met 4 network engineers van LeaseWeb

Door: LeaseWeb  11-09-2008

Wereldwijde hosting
LeaseWeb (www.leaseweb.nl) breidt de netwerkbeheergroep uit omdat haar internationale klantenbestand de afgelopen tijd flink is toegenomen. “De grote hoeveelheid bandbreedte in ons netwerk, en de beschikbare capaciteit in onze datacenters trekt klanten aan uit onder andere Spanje, Polen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten,” zegt Con Zwinkels, Managing Director van LeaseWeb. “Dit heeft de nodige impact op ons wereldwijde netwerk, dat hierdoor snel in omvang groeit. Ook moeten we meer mensen paraat hebben om 24x7 al die verschillende tijdzones met onze support vanuit Netwerkbeheer goed te kunnen bedienen.”

Nieuwe network engineers LeaseWeb
Dennis Kuik (38) heeft gereageerd op de vacature van network engineer bij LeaseWeb en is direct aangenomen. Hij brengt veel ervaring met zich mee, waardoor hij tevens is benoemd tot assistent teamleider. In zijn vorige functie werkte hij eveneens in een internationale setting. Voor LeaseWeb werkte hij namelijk als senior netwerk controller bij interbancaire organisatie SWIFT, de organisatie die in meer dan 200 verschillende landen financiële berichtendiensten levert aan banken en andere financiële instellingen, alsmede corporate organisaties. Ook werkte hij in het verleden bij Infonet.

Jottie Tolatzis (28) is van Griekse afkomst en werkte de afgelopen 2,5 jaar al als hardware support engineer bij LeaseWeb. Hij is nu klaar om door te groeien naar de functie van network engineer. Tolatzis is een betrokken werknemer, met hart voor het bedrijf en veel hardwarekennis. Voor LeaseWeb werkte hij 5,5 jaar lang in een tweedelijns supportfunctie bij Interpay.

Tim Vollebregt (20) is de wizzkid van LeaseWeb. Hij leert erg snel en zoekt continu naar kennisverbreding en -verdieping. Vollebregt is slechts korte tijd bij LeaseWeb werkzaam geweest als hardware engineer, maar is nu al klaar voor het meer ingewikkelde werk van network engineer. In een eerdere functie was hij systeem- en netwerkbeheerder bij Worldstream, een kleinere hostingprovider uit Maasdijk.

James Higgins (40) is de vierde nieuwe network engineer die bij LeaseWeb op de vacature reageerde en werd aangenomen. Hij is van Ierse afkomst, een secure werker die van aanpakken weet. Higgins brengt enige jaren technische ICT-ervaring mee naar LeaseWeb. In zijn vorige functie was hij logistiek manager bij PC4Everyone, een bedrijf dat computers opkoopt van bedrijven, deze vervangt door nieuwe hard- en software, en tegen scherpe prijzen opnieuw in de markt aanbiedt.

---------------------------------
Over LeaseWeb
LeaseWeb (www.leaseweb.nl) is een internationale leverancier van hosting oplossingen die zich voornamelijk richt op de zakelijke markt. Het bedrijf staat in de wereldwijde top-20 van hostingproviders en levert diensten zoals domeinnaam registratie, webhosting, dedicated servers, colocatie, server virtualisatie en streaming. LeaseWeb is eigenaar van een eersteklas netwerk, dat een bandbreedte biedt van meer dan 210 Gbps en zich via de belangrijkste telecomcarriers uitspant over 4 datacenters in de regio Amsterdam. Daarnaast is LeaseWeb via internetexchanges aanwezig in Amsterdam, Brussel, Londen, Frankfurt, New York, Wenen, Stockholm, Warschau, Zürich, Praag en Madrid. Hiermee stelt LeaseWeb bedrijven wereldwijd in staat om op een eenvoudige en betaalbare manier online aanwezigheid te creëren en te continueren. Sinds de oprichting in 1997 heeft hostingprovider Leaseweb inmiddels meer dan 11.000 servers in beheer. Tot de klanten van LeaseWeb behoren ondermeer Koninklijke Joh. Enschedé, OGD, Hyves, 123Video, Starbucks, PricewaterhouseCoopers, Twenga, Direct Wonen en Univé.

---------------------------------
Mediacontact:

LeaseWeb
Koen Stegeman
+31 (0)6 – 30491407
[email protected]