MaxLiss Keratine behandeling

Door: MaxLiss Nederland  18-03-2013
Trefwoorden: Nederland, Kappers, Behandeling

Deeva Cosmetics introduceert in Nederland de wereldberoemde Braziliaanse Keratine behandelingen met cacao-extract: FreeSpongeEffect van MaxLiss. Deze behandelingen worden inmiddels met succes  gebruikt door miljoenen vrouwen in Amerika en Europa en zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar.

MaxLiss is een cosmeticamerk dat de nieuwste generatie revolutionaire haarverzorgingsproducten ontwikkelt. De producten van MaxLiss zijn innovatief door het gebruik van speciaal samengestelde formules, die op een natuurlijke wijze zorgen voor zacht, glanzend, glad en gezond haar. Voor vermindering van volume, krul en pluizig haar zijn de producten van MaxLiss het ideale middel. De producten herstellen het haar en brengt glans terug.  De vernieuwing zit in twee componenten: 

1. Prodew500®

2. Hyaluronzuur

Beide componenten zorgen voor de vermindering van volume, waardoor het "Spons Effect" van haar verdwijnt en een zacht, perfect verzorgd geheel overblijft.

Trefwoorden: Behandeling, Distributeur, Groothandel, Haar, Haar Knippen, haar verzorgen, Kapper, Kappers, keratin, keratine, keratinebehandeling, Nederland,