Medinova Kliniek Zestienhoven toont de kunst van orthopedische en plastische chirurgie

Medinova Kliniek Zestienhoven toont de kunst van orthopedische en plastische chirurgie van Medinova

Door: Medinova  06-05-2009
Trefwoorden: Jubileum, Open, Dag

In 1999 werd de kliniek aan de Vliegveldweg tegenover Airport Rotterdam voor het eerst in gebruik genomen. In 2002 werd Kliniek Zestienhoven onderdeel van Medinova N.V., een keten van zelfstandige behandelcentra waar ook Kliniek Klein Rosendael en Kliniek OMC Haarlem bijhoren.

Momenteel telt Kliniek Zestienhoven 7 orthopeden en 2 plastisch chirurgen. “In 2008 zijn er zo’n 3.000 orthopedische en 400 plastisch chirurgische operaties bij ons uitgevoerd”, vertelt kliniekmanager Flip Paas. Om de kwaliteit in het zelfstandig behandelcentrum hoog te houden krijgen alle patiënten na de behandeling een enquête thuis waar ze kunnen aangeven hoe ze de behandeling hebben ervaren en waar de kliniek eventueel zou kunnen verbeteren. “Afgelopen jaar scoorde de kliniek gemiddeld een 8,4 - een cijfer om trots op te zijn”, aldus Paas.

De kunst van plastische en orthopedische chirurgie
“Plastische en orthopedische chirurgie zijn vormen van kunst. Om deze specialismen in een ander daglicht te zetten gaan wij half mei de kliniek inrichten met kunst waarbij de twee specialismen centraal staan”, legt Paas uit. Werken van ondermeer Diederick Kraaijeveld, beter bekend als Oudhout, Clemens Briels en Pamela van Mameren-Wagenveld zullen op de expositie vertegenwoordigd zijn.

Op zaterdag 16 mei zal Kliniek Zestienhoven van 11 uur tot 14 uur haar deuren openen om bezoekers niet alleen in gelegenheid te stellen de expositie te bezoeken, maar tevens een kijkje te nemen in de rest van de kliniek. Medewerkers van de kliniek zullen aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en informatie over de verschillende behandelingen te geven.

Kijk voor meer informatie over “de kunst van orthopedische en plastische chirurgie” op de website van medinova, www.medinova.com.

Trefwoorden: Dag, Diederick, Jubileum, Mameren, Medinova, Open, Oudhout, Pamela, Wageveld,