OPEN DAG Medinova Kliniek Klein Rosendael

OPEN DAG Medinova Kliniek Klein Rosendael van Medinova

Door: Medinova  20-02-2009
Trefwoorden: Sportblessure, Spataderen, Orthopedisch

Op zaterdag 7 maart tussen 11.30 en 16.30 uur openen zich alle deuren van Medinova Kliniek Klein Rosendael voor geïnteresseerden. Op deze dag krijgen bezoekers de gelegenheid om in een rustige en ongedwongen sfeer een aantal chirurgen (orthopaedisch en plastisch) persoonlijk te ontmoeten. Zij zullen presentaties houden over hun specialismen, waarna de bezoeker ruim de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Daarnaast is er de unieke kans om de kliniek, en vooral het operatiecomplex en de spreekkamers te bezichtigen.

Medinova Kliniek Klein Rosendael aan de Rosendaalselaan 30 in Rozendaal (bij Arnhem) heeft het keurmerk ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en is dus gecertificeerd. De orthopeden hebben zich gespecialiseerd in o.a. operaties aan de lage rughernia, de knie (halve en totale knieprothese, voorste kruisband en meniscus), schouder, elleboog en enkel.

Onze plastische chirurgen hebben onder andere expertise in rimpel- en gelaatsbehandelingen, contourverbeteringen, handchirurgie en borstcorrectie. Regelmatig hebben wij speciale acties op het gebied van plastische chirurgie, kijk op www.medinova.com voor meer informatie.

Tijdens de open dag zullen onze anesthesisten alles vertellen over narcose en andere verdovingstechnieken.

Consulten en ingrepen kunnen binnen zeer korte tijd uitgevoerd worden. Röntgenfoto’s worden zoveel als mogelijk in de kliniek gemaakt. Ook heeft de kliniek contracten met MRI centra voor snel onderzoek tbv een snelle diagnose.

“Wat veel mensen niet weten is dat onze orthopaedisch en algemeen chirurgische behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed worden. Dat geldt tevens voor een aantal plastisch chirurgische ingrepen waarvoor een medische indicatie bestaat.”

Bezoek van de open dag op zaterdag 7 maart is geheel vrijblijvend, dus belangstellenden hoeven zich vooraf niet aan te melden. Bezoekers krijgen een rondleiding door de kliniek en demonstraties in de operatiekamers. Tevens kunt u uw bloeddruk laten meten en uw BMI laten bepalen. Meer informatie is te vinden op www.medinova.com of bel de kliniek 026-3620680.

Trefwoorden: Orthopaedisch, Orthopedisch, Plastisch, Rosendael, Spataderen, Sportblessure,