salsa salsa...you want salsa? wil je salsa? dan is er nu / there is now www.onlinesalsa.com

Door: Mmo Games  26-05-2009
Trefwoorden: Dance, Salsa, Tango

‘All things Salsa’ op OnlineSalsa.com
Eerste wereldwijde salsa portal van start

Vanaf vandaag hoeven salsa liefhebbers nog maar een site te onthouden: OnlineSalsa.com.
OnlineSalsa.com is de eerste onafhankelijke salsa site gericht op de internationale salsa gemeenschap. Als one-stop portal voor ‘all things salsa’ heeft OnlinSalsa.com zich tot doel gesteld om het meest actuele en meest complete informatieaanbod voor gepassioneerde ‘salseros’ te bieden. Variërend van up-to-date nieuws en evenementen uit de hele wereld, de laatste muziek, de heetste videoclips en salsa radio stations tot salsa scholen en clubs bij jou in de buurt.

Salsa, een lifestyle omarmt door miljoenen wereldwijd

Susanne Waldau – te Brake, oprichter van OnlineSalsa.com. legt uit:”Salsa is wat clubbing was in de jaren 90, wat Yoga werd rond de eeuwwisseling. De afgelopen tien jaar is de populariteit van salsa immens gestegen, in de Verenigde Staten, Europa, maar ook in Azië en de Pacific. Het is veel meer dan alleen een fantastische dans. Het is een lifestyle die omarmt wordt door miljoenen wereldwijd en dagelijks nieuwe harten wint. Of je nu jong of oud bent, Salsa brengt je veel meer dan alleen dansplezier. Het is een sociale belevenis waarbij mensen genieten van de muziek en het dansen zelf maar ook socialiseren en nieuwe mensen ontmoeten. De salsa lessen en feesten winnen steeds meer aan populariteit. Salsa trekt een breed en divers publiek en is voor alle leeftijden."

Gevraagd naar hoe de salsa industrie zich de laatste jaren heeft ontwikkeld, vertelt Susanne verder: ”Ook al moet de industrie nog volwassen worden, het is al wel een scene waar rekening mee gehouden moet worden. De industrie is de traditionele scholen en clubs ontstegen. Je ziet dwarsverbanden ontstaan met andere latin dansen. Evenement, feesten, muziek en kleding; het is een wereld met een heel eigen signatuur die veel mensen aanspreekt. Verrassend genoeg staan de online activiteiten nog in de kinderschoenen. Er is een overkill aan websites, maar het zijn praktisch allemaal extensies van een dansschool. Geen van hen vangt de salsa community als geheel, Een holistische benadering waarbij de salsa liefhebber relevante en onafhankelijke informatie wordt geboden ontbrak. Er was domweg geen destinatiesite voor ‘all things salsa’. Tot vandaag. OnlineSalsa.com biedt als eerste portal site het laatste nieuws, de heetste muziek en video’s, de meest trendy scholen, clubs en events op één site. Ons businessmodel maakt het niet alleen mogelijk om waardevolle salsa gerelateerde content van over de hele wereld te bieden, maar ook te zorgen voor een doorlopende stroom van bezoekers.”

OnlineSalsa.com: de ultime online salsa beleving
Of de bezoeker nu een beginnend, gevorderd of professioneel danser is, of gewoon meer wil weten over deze fascinerende dans, OnlineSalsa.com biedt alles wat een (potentiële) danser maar zou willen weten, horen of zien. Salsa is een manier van leven, voorbij de lessen en de feesten. Waar de scholen en de feesten stoppen, gaat OnlineSalsa verder met het bieden van een complete online beleving met muziek, video’s, nieuws, achtergronden, clubs en evenementen.  OnlineSalsa.com. gaat live op 26 mei. De portal is onderdeel van een later in het jaar te lanceren netwerk van dansites en is een initiatief van Mdina BV, een in Haarlem, Nederland gevestigd bedrijf.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over OnlineSalsa en partnerships kunt u contact opnemen met:

OnlineSalsa.com  http://www.onlinesalsa.com

Mdina BV
Susanne Waldau – te Brake
Phone:  +31 (0)6 48070716                                           
e-mail: [email protected]

Trefwoorden: Dance, Lessons, Online Salsa, Onlinesalsa.com, Salsa, Tango