Movere Osteopathie Axel Staps D.O.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ramplaan 36 , 2015 GX Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Movere Osteopathie Axel Staps D.O.

Mijn naam is Axel Staps en ik ben de osteopaat achter "Movere, praktijk voor osteopathie".
Ik ben van origine fysiotherapeut en heb in 2002 de opleiding osteopathie afgerond.

Na de opleiding Osteopathie heb ik een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van osteopathie bij schouderklachten verricht. Hierdoor heb ik de titel "osteopaat D.O.-mro" verkregen.

Osteopathie is van oorspong Amerikaans en is gestoeld op westers medische wetenschap. Zij is een manuele geneeswijze, gebaseerd op de anatomie, embryologie, neurologie en fysiologie. Osteopathie gaat ervan uit dat het lichaam als eenheid functioneert en dus als eenheid ziek of gezond is.

Osteopathie behandelt klachten door het lichaam zijn natuurlijk herstelvermogen terug te geven. De osteopaat zoekt in het hele lichaam naar alle functiestoornissen van weefsels, organen en gewrichten die samen de klachten veroorzaken.
Een effectief en blijvend resultaat kan alleen bereikt worden door al deze functiestoornissen op te lossen.

U hoeft geen medicijnen of supplementen te gebruiken, er worden geen apparaten gebruikt en u hoeft geen oefeningen te doen.

De technieken die ik gebruik zijn mild. Zuigelingen en jonge kinderen worden door mij niet gemanipuleerd of in een dwangstand (holding) gehouden.

Heeft u vragen of wilt u weten of uw klachten te verhelpen zijn? Maak dan een afspraak voor een kostenloos en vijblijvend orïenterend consult (max. 15 min. geen behandeling).

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di, Za - Zo
Gesloten
Wo - Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Movere Osteopathie Axel Staps D.O. in Ramplaan 36, Haarlem Noord-Holland 2015 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2015 GX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825412]