Citroen-Meringuetaart, Brownies met Karamel en Pecannoten, Valrhona Chocolade, Martha's Soepen

Citroen-Meringuetaart, Brownies met Karamel en Pecannoten, Valrhona Chocolade, Martha's Soepen van Patisserie Juliette

Door: Patisserie Juliette  02-11-2011
Trefwoorden: Brownies, hartige taarten en bijzondere zoete taarten. De lekkerste taarten van Haarlem., taart, gebak, Haarlem, quiche,

Een eigenwijs assortiment taarten als Franse Appeltaart, Alhambra Chocoladetaart, Roodfruit-Pistachetaart. In het hartige assortiment treft u o.a. Quiche Lorraine, Vlaamse Preitaart, Portabella-Dragontaart en een Quiche met Kastanjechampignons, Feta en zongedroogde tomaten aan. De meeste taarten zijn op bestelling en dus vers voor u gemaakt. Mocht u onverwacht langs komen dan heb ik voor Brownies met Karamel en Pecannoten, Tarte Tatin om zelf af te bakken, Valrhona chocolade, bijzondere soepen van Martha, Chocolate Chip koeken met Pecannoten om direct mee te nemen.

Wanneer u uw diner afsluit met zoete taarten dan hebben wij prachtige dessertwijnen hierbij uitgezocht zodat u die bij uw taart kunt serveren.

Trefwoorden: Brownies, hartige taarten en bijzondere zoete taarten. De lekkerste taarten van Haarlem., taart, gebak, Haarlem, quiche,

Andere producten en diensten van Patisserie Juliette

Bijzondere Quiches: Quiche met Feta, Kastanjechampignons en Zongedroogde tomaten. van Patisserie Juliette thumbnail
31-10-2012

Bijzondere Quiches: Quiche met Feta, Kastanjechampignons en Zongedroogde tomaten.

Bijzondere Quiches die zeer geschikt zijn lunch of onderdeel van een buffet. Ook als avondeten samen met een salade en een soep van Martha vormt dit geheel een complete en gezonde maaltijd. De quiches kunnen zowel warm als op kamertempratuur worden gegeten.