Goedkope pe opleidingen

Door: Pe-opleidingen.nl  13-11-2008
Trefwoorden: Accountants, Makelaars, Hypotheek

BTW terug bij Pe opleidingen !

Pe-opleidingen.nl en Academie voor Toegepaste rechtswetenschappen spelen met hun prijsstelling rondom de permanente educatie trainingen in op de veranderende trend rondom beloningen bij het intermediar. 

In tegenstelling tot veel opleidingsinstituten die gebruik maken van de btw vrijstelling gaan Pe-opleidingen.nl en de Academie hun Pe opleidingen (wft en seh) aanbieden met BTW. Een en ander echter wel met de zelfde prijs als reeds eerder gecommuniceerd. U krijgt de BTW dus cadeau ! Om te zien welk voordeel er te halen valt : pe-opleidingen-prijzen-trainingen

De trainingen zijn dus nog aantrekkelijker geprijsd voor Makelaars, Accountants, uitzenders, detacheerders en/of andere Financieel adviseurs die werken op uurtarief en dus btw plichtig zijn. Voor tussenpersonen die uitsluitend vrijgestelde activiteiten verrichten veranderd er niets, nu de al zeer scherpe tarieven door ons niet worden verhoogd. Wij maken gewoon onze reeds eerder gecommuniceerde btw vrijgestelde prijs gelijk aan de prijs inclusief btw !

De actie BTW terug geldt mits u zich aan meldt voor de trainingen voor 15 december 2008 ! (het maakt daarbij niet uit dat u de trainingen pas volgt in 2009)

Kijk ook onze site voor opleidingsmogelijkheden : pe-opleidingen.nl

Voor de agenda. Met data, prijzen en locaties van onze pe opleidingen : agenda-pe-seh-wft

Voor onze actie : wft-pe-basis-voor-25-euro (deze is wel nog btw vrijgesteld) op workshops.eufin.nl

Trefwoorden: Accountants, Adviseur, Adviseurs, Cursus, Cursussen, Educatie, Erkend, Financiel, Hypotheek, Hypotheekadviseur, Intermediair, Makelaar, Makelaars, Opleiding, Opleidingen, Permanente, Seh, Training, Trainingen, Tussenpersoon, Uitzend, Uitzender, Uitzenders, Vrijgesteld, Wft,