Pe-opleidingen.nl neemt Permanente educatie activiteiten van Kroon-Educatie over.

Pe-opleidingen.nl neemt Permanente educatie activiteiten van Kroon-Educatie over. van Pe-opleidingen.nl

Door: Pe-opleidingen.nl  15-06-2009
Trefwoorden: Onderwijs, Hypotheek, Training

Persbericht :

Haarlem, 15 juni 2009

Pe-opleidingen.nl neemt Permanente educatie activiteiten van Kroon-Educatie over.

Pe-opleidingen.nl uit Haarlem, specialist op het gebied van geaccrediteerde Permanente Educatie voor financiële adviseurs (PE WFT, SEH en FFP) opleidingen, neemt met onmiddellijke ingang alle PE activiteiten van Kroon-Educatie uit ’t Zand in de kop van Noord-Holland over.

Bert Vermey, directeur Pe-opleidingen.nl is blij met de gedane acquisitie. Hij zegt hierover : Kroon-Educatie is een niche speler met een aanzienlijk klantenbestand in Noord-Nederland. Pe-opleidingen.nl heeft eveneens veel cliënten in de regio Groningen-Friesland-Overijssel en de Randstad. Naar verwachting zullen er dan ook veel synergie voordelen zijn te behalen. Ook voor de klanten zullen er de nodige voordelen te behalen zijn. Denk alleen maar aan het op elkaar kunnen afstemmen van de verschillende soorten permanente educatie programma’s voor de wet financieel toezicht, de federatie financieel planners en de erkend hypotheekadviseurs. (pe wft, pe ffp en/ of pe seh), waardoor de nodige tijd bespaard kan worden en cursisten niet onnodig in de training zitten. Wat erg belangrijk is om de strategie van Pe-opleidingen.nl, hoge service, bij lage prijzen en efficiënte tijdsbesteding te kunnen volhouden !

Gerard Kroon van Kroon-Educatie, gaat zich verder richten op Makelaardij opleidingen, ondernemingsopleidingen en maatwerktrajecten op het gebied van praktijktoetsen voor makelaars. Gerard Kroon hierover : Zelf ligt mijn passie bij het vastgoed. Het gaat mij dan ook aan het hart dat veel makelaars het moeilijk hebben in deze tijd. Tegelijkertijd blijft er getaxeerd worden. Voor makelaars die nog geen taxateur zijn is het praktijkdiploma dan ook een logische stap. Er is dan ook veel belangstelling voor de praktijktoetsen en de daaraan gekoppelde opleidingen staan dan ook in een grote belangstelling. Reden dan ook dat wij ons willen richten op onze kernactiviteiten, het geven van vastgoedopleidingen.

Door de overgang van de Pe activiteiten naar Pe-opleidingen.nl hebben wij een goede oplossing gevonden voor onze cliënten, die door het enthousiasme en kunde van de docenten van Pe-opleidingen.nl in uitstekende handen zijn. Alle al gemaakte afspraken voor trainingen zullen dan ook, door deze acquisitie van Pe-opleidingen.nl, na gekomen kunnen worden.

Voor meer informatie : Bert Vermey Pe-Opleidingen.nl Plataanstraat 28 2023 SE HAARLEM 06-48075507 / 023-5253672

[email protected]  www.pe-opleidingen.nl  www.ffp-opleidingen.nl www.wft-opleidingen.nl www.seh-opleidingen.nl

Gerard Kroon Kroon-Educatie Groteweg 9 1756CK 't Zand nh 0224-590134 [email protected]  www.kroon-educatie.nl

 

Trefwoorden: Adviseur, Educatie, Erkend, Federatie, Financieel, Hypotheek, Onderwijs, Opleiding, Opleidingen, Permanente, Planner, Training, Trainingen, Wet Financieel Toezicht, Wft