veel besparingen mogelijk rondom wft pe / seh door samenwerking

Door: Pe-opleidingen.nl  08-09-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Opleidingen, Adviseur

Haarlem, 8 september 2008. De Academie voor toegepaste Rechtswetenschappen, een CEDEO erkend opleidingsinstituut, heeft 3 september 2008 een accreditatie verkregen voor door haar te verzorgen permanente educatie trainingen in het kader van de Wet Financieel Toezicht. Op basis van deze accreditatie mag de academie Wft Permanente Educatie certificaten uitreiken voor alle wft pe trajecten. (alleen aan volmacht wordt nog hard gewerkt).

De Academie voor toegepaste rechtswetenschappen is voor de WFT pe trajecten een samenwerking aangegaan met pe-opleidingen.nl, waarbij Pe-opleidingen.nl haar docenten en haar in eigen beheer ontwikkelde materiaal voor de WFT PE trainingen aan de Academie ter beschikking stelt. Pe-opleidingen.nl is een door de stichting erkenningsregeling hypotheekadviseurs (SEH) geaccrediteerd en op pe gebied gespecialiseerd opleidingsinstituut. Pe-opleidingen staat o.a. voor professionele en efficiënte opleidingen.

Door de aangegane samenwerking kunnen er dan ook zeer efficiënte permanente educatie trajecten aan worden geboden. Veel tijd kan bespaart worden ten opzichte van andere opleiders, zonder de leerdoelen en de kwaliteit uit het oog te verliezen. Denk bijvoorbeeld aan het gecombineerd aanbieden van de wft pe hypothecair krediet en de pe seh in slechts 9 uur, waar andere opleiders er 12 uur over doen ! De pe trainingen (open en/of in company gaan vanaf 10 oktober aanstaande van start en worden door het hele land aangeboden.

Bent u overigens geïnteresseerd in de besparingen die mogelijk zijn in het aantal uren permanente educatie en in de kosten van financiële opleidingen ? Pe-opleidingen.nl heeft een uniek onderzoek gedaan naar deze kosten. U kunt dit onderzoek opvragen door het contactformulier op de site van pe-opleidingen.nl in te vullen via http://www.pe-opleidingen.nl of via telefoonnummer : 06-48075507.

Trefwoorden: Adviseur, Consumptief, Educatie, Erkend, Financieel, Hypothecair, Hypotheek, Krediet, Opleidingen, Permanente, Planner, Schade, Seh, Toezicht, Wet, Wft