QualitySites4All.com integreert Google +1 knop in CMS voor al haar websites

QualitySites4All.com integreert Google +1 knop in CMS voor al haar websites van Qualitysites4all.com

Door: Qualitysites4all.com  19-07-2011
Trefwoorden: Software, Website, Webdesign

“We lopen graag voorop, zijn gek op social media en hebben hoge verwachtingen van de Google+1 knop” aldus Janneke Nijenhuis en Martijn de Koning van QualitySites4all.com.

De +1 knop is een snelle manier om aan te geven dat iets 'cool' of 'echt de moeite waard' is. En dat is een website met het CMS van QualitySites4All.com. De +1 knop is te vergelijken met de "Like" button van Facebook.

Informatie +1 – Bron Google

+1-waarderingen bekijken

Soms kunt u dat waarnaar u op zoek bent, gemakkelijker vinden als iemand die u kent het al heeft gevonden. Ontvang aanbevelingen voor de dingen die u interesseren, op het moment dat u ze wilt, in uw zoekresultaten.

De volgende keer dat u het hotel waarover uw vriend zo enthousiast was of een goed doel dat u kunt steunen, probeert te vinden, kan een +1-waardering u helpen. U moet er alleen voor zorgen dat u bent aangemeld bij uw Google-account.

+1-waarderingen weergeven

Als u +1-waarderingen wilt kunnen toevoegen, heeft u een openbaar Google-profiel nodig. Zo krijgen andere gebruikers te zien wie dat heerlijke recept of die geweldige camping heeft aanbevolen. Wanneer u een profiel maakt, kan iedereen dit zien en kunnen contacten die uw e-mailadres hebben, het gemakkelijk vinden.

Uw +1-waarderingen worden opgeslagen op een nieuw tabblad in uw Google-profiel. U kunt uw tabblad met +1-waarderingen aan anderen laten zien of het tabblad privé houden en het alleen gebruiken om het steeds groter wordende aantal dingen die u leuk vindt op internet, zelf te beheren.

De Google +1 button wordt met het nieuwe Google+ (een nieuw social network als Hyves, Facebook en Linkedin) een belangrijke bron van informatie voor Google zoekers. Welke vrienden in je netwerk hebben een pagina een +1 gegeven is direct zichtbaar in de zoekresultaten. Daarom loopt QualitySites4all voorop en heeft de Google +1 button alvast geïntegreerd in het CMS en beschikbaar gemaakt voor al haar klanten. Natuurlijk wordt ook Google+ geïntegreerde wanneer dit beschikbaar wordt.

Het CMS van QualitySites4All.com loopt voorop in integratie van social media, Youtube videos en andere widgets. Website met het CMS van QualitySites4All.com zijn interactief met blogs, forums en listings en zeer gebruikersvriendelijk met de WYSIWYG editor.

 

Ronald Leenheer van Party Centrum Vlietzigt () in Rijswijk over QualitySites4all.com:

“Qualitisites4all host en onderhoud alweer 8 maanden zorgeloos onze website. Het zelf actueel houden van de site is simpel, snel en belangrijker nog er kan weinig fout gaan. En wat je nooit weet van tevoren, maar absoluut de grootste plus voor ons is gebleken, is de support; als wij een vraag hebben, krijgen we altijd een snelle reactie èn oplossing. O ja, en een verdubbeling van het aantal bezoekers op onze site, niet onbelangrijk!!!”

Trefwoorden: CMS, Content Management, Content Management Systeem, Domeinnaam Registratie, Email Marketing, Internet Design, Internet Marketing, Online Marketing, Software, Webdesign, Website, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie