Re-integratie-Nederland.nl

Door: Re-integratie-nederland.nl  14-09-2007
Trefwoorden: Informatie, Vacatures, Verzekering

Re-integratie-Nederland.nl (nieuw)

"De vraaggerichte re-integratiemarkt"

Re-integratie-Nederland.nl beoogt het unieke efficiënte interactieve medium te zijn voor de totale re-integratiebranche in Nederland.

Het kan het sluitstuk vormen op de SUWI-ketendienstverlening van UWV, CWI en Gemeenten.
Bovengenoemde partijen kunnen op unieke wijze, met behulp van de servicedienstverlening die Re-integratie-Nederland.nl hen biedt, op zeer efficiënte wijze in contact komen met private partijen uit de re-integratiebranche.

UWV en Gemeenten kunnen via Re-integratie-Nederland.nl, juist die re-integratiebedrijven of arbo- en verzuimdienstverleners bereiken die opereren op de lokale arbeidsmarkt. Zij kunnen aanbestedingen kenbaar maken en/of suggesties doen voor re-integratietrajecten in de vrije ruimte op lokaal niveau. Ook is het mogelijk om voor individuele cliënten een offerte aan te vragen.

Werkgevers en Intermediairs kunnen kosteloos personeel dat is ondergebracht bij de aangesloten re-integratie- en outplacementbureaus werven, gelijk aan de mogelijkheid van het CWI. Eveneens kunnen deze partijen kosteloos vacatures uitzetten bij aangesloten re-integratiebedrijven.


Overige Doelgroepen op Re-integratie-Nederland.nl zijn: Iro-kandidaten; Werkgevers, Intermediairs; Re-integratiebureaus; Outplacementbureaus; Arbodienstverleners; Verzuimdienstverleners en Verzekeraars.
Werkgevers kunnen bij verschillende bovengenoemde partijen offertes aanvragen voor specifieke dienstverlening gericht op het gebied van verzuim, re-integratie, outplacement en verzekeringen.

Re-integratie-Nederland.nl biedt informatie van de Overheid.

Alle genoemde partijen hebben ieder unieke toepassingen en mogelijkheden.
Bezoek www.reintegratienederland.nl en ontdek deze unieke toepassingen!

Trefwoorden: Aanbesteding, Aanvragen, Arbodienstverlener, Cwi, Info, Informatie, Intermediars, Iro, Kenbaar Maken, Kosteloos, Loopbaanbegeleiding, Nupersoneel.nl, Offerte Aanvragen, Outplacementbureau, Overheid, Overzicht Reintegratiebureau, Personeel, Reintegratie, Reintegratiemarkt, Servicedienstverlening, Uwv, Vacatures, Verzekering, Verzuim, Verzuimverlener, Vraaggerichte, Werven, Zoeken,