Business thriller “De headhunter en de dode bestuurder”, nu verkrijgbaar.

Business thriller “De headhunter en de dode bestuurder”, nu verkrijgbaar. van Salesxeed

Door: Salesxeed  16-06-2008
Trefwoorden: Boek Headhunter

P E R S B E R I C H T


Business thriller “De headhunter en de dode bestuurder”, het debuut van de schrijvers Rob van Wissen en Rikkert Walbeek is nu verkrijgbaar!
Vinkeveen, 16 juni 2008 – Begin vorig jaar werd in de pers al breed uitgemeten: “Twee onervaren schrijvers storten zich in een multimediaal avontuur. Zij hadden al een wervelende start gemaakt met het schrijven van hun boek, toen ze besloten daaraan ook nog een website te koppelen www.deheadhunter.nl. Inmiddels is het eerste deel uit de serie de headhunter een feit. “De headhunter en de dode bestuurder”. De schrijvers Rob van Wissen en Rikkert Walbeek kijken met veel plezier terug op dit eerste avontuur. “Het heeft wel meer tijd in beslag genomen dan aanvankelijk voorzien, maar het is en blijft een hobby”, aldus de trotse schrijvers.

Het is uniek dat dit boek niet alleen in gedrukte vorm via de website te koop is maar ook als eBook is te downloaden. GRATIS! Raadpleeg de website www.deheadhunter.nl

Het boek "De headhunter en de dode bestuurder" verhaalt over de avonturen die de jonge headhunter Nick Damstroom meemaakt als hij betrokken wordt bij een vijandige overname van een softwaregigant. Dit boek, waarover men op de website achter de schermen kan meelezen, geniet nu al veel belangstelling. De headhunter is meer dan een boek, meer dan een serie avonturen, het is een beleving. Een beleving die nu via de website ervaren kan worden. Fictie en werkelijkheid lopen door elkaar heen. De wereld van werving en selectie wordt op de hak genomen en wordt misschien beschreven zoals velen denken dat deze wereld is. De werkelijkheid is anders. Dat weten de schrijvers maar al te goed. De oplettende lezer komt er snel achter dat er veel meer komt kijken om in deze wereld succesvol te zijn, dan bellen en babbelen alleen. Waar een headhunter aan moet voldoen om succesvol te zijn is één van de eerste lessen die Nick Damstroom krijgt. Voor de schrijvers is het één groot avontuur. Ze beleven enorm veel lol bij het schrijven, het bedenken van de verhaallijnen en de plots. Het tweede deel uit de serie de headhunter heeft als titel "De headhunter en de dode duiker" en is in voorbereiding.

De schrijvers
Rob van Wissen is tien jaar als partner werkzaam bij DPSC European Executive Search. De organisatie bestaat uit een hecht team van Consultants, Research Consultants en een professionele back-office. Vrijwel iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan terugvallen op een jarenlange ervaring in de Executive Search-branche voor de ICT-sector. Rob is één van de stuwende krachten achter de Nederlandse organisatie van DPSC en is mede verantwoordelijk voor het succes dat DPSC heden ten dage heeft.

Rob is ook eigenaar van CAPDENAC BV en als succesvol coach organiseert hij regelmatig coachingsessies op mooie locaties in Frankrijk. Rob is gehuwd en de trotse vader van vier volwassen kinderen.

Rikkert Walbeek is oprichter van SalesXeed en richt zich daarmee op Sales Outsourcing en Sales Recruitment. Verder is hij een absolute ‘salesgek’ en schrijft vanuit die optiek ook zijn salesblog (www.salesisenvak.nl) en columns in het enige Nederlandse vaktijdschrift voor sales, SalesExpert. SalesXeed richt zich enkel en alleen op sales of sales gerelateerde zaken. Onder het motto ‘schoenmaker blijf bij je leest’ is gekozen voor deze specifieke focus.

Daarnaast verzorgt Rikkert vaak lezingen en workshops rondom het onderwerp sales. Rikkert is getrouwd en heeft een dochtertje en een zoontje.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over ‘De headhunter en de dode bestuurder’ kunt u contact opnemen met:

Rikkert Walbeek,
06 – 29 051 040 of [email protected]

Of kijk op www.deheadhunter.nl

Het eBook en fotomateriaal zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Trefwoorden: Boek Headhunter