SALESXEED KOMT MET REVOLUTIONAIR NIEUWE WORKSHOP: SALES INTUÏTIE

SALESXEED KOMT MET REVOLUTIONAIR NIEUWE WORKSHOP: SALES INTUÏTIE van Salesxeed

Door: Salesxeed  27-04-2007
Trefwoorden: Sales, Intuïtie, Sales Intuïtie

SALESXEED KOMT MET REVOLUTIONAIR NIEUWE WORKSHOP: SALES INTUÏTIE

HAARLEM, donderdag 26 april 2007 – Succesvolle verkopers gebruiken hun intuïtie. Het gaat veel minder om cijfers, het gaat om gevoel. SalesXeed introduceert een eendaagse Workshop Sales Intuïtie. Deze week zal de eerste workshop worden gehouden bij SalesXeed in Haarlem. De koppeling van intuïtie aan sales is uniek, maar volgens Rikkert Walbeek van SalesXeed de basis voor exceptioneel succes.

Sales Intuïtie
Salesprofessionals laten vaak hun ‘buikgevoel’ thuis als ze aan het werk gaan, terwijl zeer succesvolle verkopers juist sterk vanuit dat gevoel werken. Waarom klikt het met de ene klant beter dan met de andere? Door de intuïtie te trainen staat de salesprofessional meer open voor indrukken die zijn gesprekspartners afgeven en daardoor is hij succesvoller.
Iedereen heeft intuïtie, dus iedereen kan dit verder ontwikkelen. Er zijn ook boeken, cursussen, workshops en zelfs seminars over dit onderwerp. Echter geen van deze biedt mensen die actief zijn in sales voldoende houvast om concreet resultaten te boeken. Daarom komt SalesXeed met deze unieke
combinatie van sales en intuïtie in één tijdens een workshop.

Intermenselijk contact
Succesvolle verkopers zijn meesters in het intermenselijk contact. Daarbij gaat het in feite juist niet om wat wordt gezegd, maar wat de ander uitstraalt. We kennen allemaal de uitspraak “op de juiste golflengte zitten”, maar beseffen te weinig dat het hierbij om ‘energie’ gaat. Iedereen die actief is in sales zal het hiermee eens zijn, maar zal ook meteen toegeven dat het moeilijk is om een abstract begrip als ‘energie’ tastbaar te maken en het is nog moeilijker om het om te zetten in salesresultaten. De workshop ‘sales intuïtie’ van SalesXeed biedt die handvatten en leidt daarmee tot betere resultaten.

Een extra dimensie
Deze workshop voegt een extra dimensie toe aan het vakgebied sales. Na de workshop zijn de deelnemers in staat om ‘hun gevoel’ beter te gebruiken door op basis van dat gevoel te kunnen handelen. Het omzetten van gevoel naar resultaten, zodat ze zichzelf en vooral hun klanten en prospects beter zullen aanvoelen.

De workshop
De workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat het over intuïtie in het algemeen en wordt uitgelegd wat intuïtie wel en niet is. Oefeningen helpen deelnemers zich bewust te worden van wat ze ‘voelen’.
Het tweede deel is de vertaalslag naar de praktijk. Op basis van praktijkvoorbeelden en oefeningen wordt behandeld hoe intuïtie succesvol kan worden toegepast in het salesvak.
Intuïtie is iets dat niet geleerd kan worden, maar wel kan worden ontwikkeld. De workshop is een kennismaking en daarmee een eerste aanzet voor salesprofessionals om hiermee te gaan werken. Na de workshop zullen de actieve gebruikers merken dat hun vaardigheden verder groeien.

De workshop Sales Intuïtie duurt 1 dag en wordt gegeven op het kantoor van SalesXeed in Haarlem of indien gewenst ‘in company’. Het maximum aantal deelnemers per workshop is acht.

Sonya Planken
Rikkert Walbeek en Sonya Planken hebben de workshop Sales Intuïtie ontwikkeld en Sonya geeft de workshop. Sonya heeft ruim vijftien jaar ervaring in sales, recruitment en management consultancy. Voordat zij bij SalesXeed aan de slag ging, heeft zij een aantal jaren als zelfstandig management consultant gewerkt waarbij de focus lag op workshops en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In haar leven en werk hebben intuïtie en persoonlijke ontwikkeling altijd centraal gestaan.

Over SalesXeed
SalesXeed is in 2002 opgericht door Rikkert Walbeek. Na tien jaar verschillende sales functies te hebben bekleed werd het tijd zelf aan het roer te gaan staan. Rikkert zag mogelijkheden voor salesoutsourcing in de Benelux wat leidde tot de start van SalesXeed. SalesXeed heeft als doel haar klanten te helpen met het genereren van (extra) omzet. Vanuit die optiek houden zij zich dan ook alleen maar bezig met sales of direct aan sales gerelateerde zaken. Zij werken deels met eigen mensen en deels met freelancers. Zo kunnen ze hun klanten zowel continuïteit als flexibiliteit bieden.

SalesXeed werkt vanuit twee disciplines:
• Sales Outsourcing
• Sales Recruitment

Voor meer informatie over SalesXeed: www.salesxeed.com
Weblog: www.salesiseenvak.nl


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over SalesXeed kunt u contact opnemen met:

Trimedia Nederland
Yurena Segredo Suárez
Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
Tel. +31 (0)23 750 32 10
Fax: +31 (0)23 750 32 15
E-mail: ysegredosuarez@trimediabenelux.com

Trefwoorden: Intuïtie, Sales, Sales Intuïtie, Salesxeed,