Schilderwerken Bas van Aarle

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Orionweg 10 , 2024 TD Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Schilderwerken Bas van Aarle

Schildersbedrijf Bas van Aarle in Haarlem verzorgt schilderwerk voor particulieren, bedrijven en instanties. Zowel binnen- als buitenschilderwerk. Grote of kleine schilderklussen, renovatie of nieuwbouw. Onze schilders leveren kwaliteitsschilderwerk. Uitgevoerd met liefde voor het schildersvak en uitsluitend met de beste schildersmaterialen. Dat zorgt ervoor dat uw schilderwerk in uitstekende staat wordt opgeleverd zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Stucwerk
Stucwerk kunnen leveren zo strak en vlak als een spiegel vergt jaren van oefening. Ze zeggen niet voor niets dat stucadoren een vak apart is. Onze stucadoors hebben er de tijd voor genomen hun vak goed onder de knie te krijgen. En dat is gelukt. Zij maken uw wanden of plafonds glad en strak zodat ze gesausd of behangen kunnen worden.

Houtreparatie
Houtreparatie kan nodig zijn voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf. Want hout rot, zeker als het niet goed onderhouden wordt. Wij verzorgen de vakkundige reparatie van verrotte delen van uw kozijnen of deur. Als het nodig is vervangen wij een gedeelte van het kozijn met nieuw hout. En kan het echt niet anders dan kunnen wij uw kozijn of deur zelfs geheel vervangen. Soms is dat zelfs voordeliger.

Wandafwerking
Maak uw interieur helemaal af met een passende wandafwerking. Want bij mooi schilderwerk hoort een mooi behang of schitterende sierpleister. Wij verzorgen alle werkzaamheden.

Wandbekleding / Behang
Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Klassiek of modern.

Glaszetten
Ruit stuk? Wij zetten snel en vakkundig een nieuw ruit.

Isoleren?
Dubbel glas geeft direct resultaat. Dubbel glas werkt kostenverlagend en geeft een aangenaam binnenklimaat. Geen vocht meer op de ruiten en geen koudestraling meer. En heel vaak draagt de overheid een steentje bij in de vorm van subsidie. Uw woongenot stijgt evenals de waarde van uw huis. Dus waarom nog wachten.

De schildersmaterialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilderwerken Bas van Aarle in Orionweg 10, Haarlem Noord-Holland 2024 TD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2024 TD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817013]